Bellagroup A/S

Nye internationale topnavne på plakaten til Bogforum 2023

Del

For under en måned siden løftede Bogforum sløret for de første, internationale stjerneforfattere, som lægger vejen forbi den 31. udgave af Danmarks største litteraturfestival til november. Nu føjes anerkendte navne fra Norge, Schweiz og Sverige til listen i skikkelse af Åsne Seierstad, Joël Dicker og Patrik Svensson.

Den 31. udgave af litteraturfestival Bogforum finder sted i weekenden d. 2.-5. november 2023 i Bella Center Copenhagen.
Den 31. udgave af litteraturfestival Bogforum finder sted i weekenden d. 2.-5. november 2023 i Bella Center Copenhagen. Bogforum

Den første weekend af november løber litteraturfestivalen Bogforum atter af stablen i Bella Center Copenhagen. Her ventes over 35.000 gæster i løbet af tre dage at lægge vejen forbi for at føje nye kapitler til deres interesse for bøger og læsning i genrens fulde spændvidde: Fra børnebøger til voksenkrimier, fra romance til slægtsromaner og faglitteratur - trykt, oplæst, indtalt.

I slutningen af april annoncerede Bogforum, at den franske stjerneforfatter Valérie Perrin, samt svenske Alex Schulman og tyske Judith Hermann alle lægger vejen forbi København til efteråret.

Nu føjes Åsne Seierstad, Joël Dicker og Patrik Svensson til plakaten:

Åsne Seierstad


Et af reportagegenrens helt store navne, Åsne Seierstad, brød igennem internationalt med den kontroversielle ”Boghandleren fra Kabul”. I sin aktuelle bog ”Afghanerne” vender hun tilbage til Afghanistan og giver et indgående portræt af de afghanere, der flygtede fra Taliban og de, der blev tilbage.

Mød Åsne Seierstad på Bogforums Store Scene. I Danmark udgives hendes bøger på Politikens Forlag.

Joël Dicker


Den schweiziske, litterære superstjerne Joël Dicker slog internationalt igennem i 2012 blot 27 år gammel med romanen ”Sandheden om Harry Quebert-sagen”, der blev en af årets mest omtalte romaner. I år er han aktuel med romanen ”Alaska Sanders-sagen”, som trækker tråde tilbage til sagen om Harry Quebert.

Joël Dicker udgives på dansk af People's og interviewes på Bogforums Litteraturscene.

Patrik Svensson


Den svenske forfatter var et tilløbsstykke, da han besøgte Bogforum i forbindelse med sin debutbog ”Åleevangeliet” - en bog der af amerikanske Publishers Weekly blev udnævnt til en af årets bedste i 2020. Nu er han aktuel med bogen ”Havet og mennesket”; et værk om de mennesker, der har udforsket, kortlagt og forsøgt at underlægge sig havet. Bogen er blevet fremragende modtaget af et enigt anmelderkorps og bliver centrum for en øjenåbnende samtale om havets tillokkelse og driften mod at søge ud på åbent hav.

Oplev Patrick Svensson på Bogforums Vidensscene. Gads Forlag udgiver hans bøger i Danmark.

Fakta

  • Bogforum og Børnebogsforum afholdes hvert år i første weekend i november, i 2023 fra fredag d. 3. til søndag d. 5. november.

  • Billetsalget til Bogforum åbner 1. juni.

  • Det fulde program for Bogforum 2023 lander til efteråret, men flere hovednavne og særtemaer afsløres drypvist frem mod den endelige plakatlancering.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Åsne Seierstad. Foto: Julie Pike
Åsne Seierstad. Foto: Julie Pike
Download
Joël Dicker. Foto: PR
Joël Dicker. Foto: PR
Download
Patrik Svensson. Foto: Emil Malmborg
Patrik Svensson. Foto: Emil Malmborg
Download

Bellagroup A/S

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality.

Venuedelen består af kongres-, event- og mødedestinationerne Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproducerede, store events tæller bl.a. CIFF - Copenhagen International Fashion Fair, Bogforum og LEGO World.

Bellagroup driver tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel med til sammen næsten 1.600 værelser

Om Bogforum

Bogforum er Danmarks største litterære festival, som er blevet afholdt hvert år siden 1992. Eventet flyttede i 2012 fra Forum på Frederiksberg til Bella Center Copenhagen på Amager.

Sidste år besøgte 34.000 gæster Bogforum, og størstedelen af de over 200 udstillere er forlag. 

Følg pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

CIFF fejrer den nye tyske designbølge med markant showcase kurateret af Julian Daynov10.6.2024 07:42:50 CEST | Pressemeddelelse

Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) annoncerer stolt deres partnerskab med det fremadstormende tyske talenter og præsenterer NEUDEUTSCH. Over 30 nye, kreative talenter og brands inden for mode, smykker, interiør, brugskunst, skønhed, kunst og ernæring vil deltage i CIFF's 63. udgave i København fra den 7. til 9. august 2024. Projektet er kurateret af Julian Daynov, modeekspert og forretningskonsulent, og styrker forholdet til Europas mest folkerige land, største økonomi og mest værdifulde marked for import af tøj og sko. Samarbejdet markerer også CIFF’s fortsatte bestræbelser på at skabe stærke kreative og forretningsmæssige samarbejder mellem den danske modehovedstad, København, og resten af verden. "Danmark har altid været et lille land med stor åbenhed overfor innovation; I skiller jer ud med en visionær kultur, der støtter og styrker visionære kreative. I Danmark formår I at forene æstetisk ekspertise, exceptionelt design, udtryksfuld avantgarde, kunstnerisk individualitet

CIFF annoncerer showcases på det italienske marked til Pitti Uomo og Milan Fashion Week som en del af 2024 International Program28.5.2024 09:11:31 CEST | Pressemeddelelse

Som en del af deres 2024 International Program annoncerer Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) showcases på det italienske marked forud for CIFF 63rd Edition i Bella Center Copenhagen fra den 7.-9. august. CIFFs International Program viderefører diskursen omkring Skandinaviens voksende globale rolle inden for mode og tøjindustrien ved at showcase det bedste af regionens kreativitet og brands, skabe rum for mulige samarbejder og udvekslinger samt signalere en ny æra af international ambition med København i hjertet. Scandinavian Manifesto til Pitti Uomo og CIFF’s debut showcase under Milan Fashion Week – med support fra Camera Nazionale della Moda Italiana – indgår som en del af CIFFs fremtidige strategiske mål for at opretholde igangværende forbindelser med den globale industri og fysiske tilstedeværelse de steder, hvor forretningen opstår gennem nøglemarkeder og den verdensomspændende modekalender. “Italien er en af verdens bedste fashion markedspladser, og CIFF er stolte af a

Bellagroup når vigtige milepæle i arbejdet med bæredygtighed og sætter ambitiøse mål for fremtiden2.5.2024 07:40:20 CEST | Pressemeddelelse

Trods travlhed i forretningen har Bellagroup i 2023 holdt fokus på arbejdet med bæredygtighed, og hospitalityvirksomheden er efter blot fire år nu kvart i mål på vejen mod at blive net zero i 2050. Hertil kommer en række nyimplementerede klimamålingsinitiativer og en dugfrisk dobbeltcertificering indenfor flere ISO-standarder. Næste skridt bliver en B Corp-certificering, samt arbejdet med at få kunder og leverandør med dybere ind i bæredygtighedsmaskinrummet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye