Norlys

Nye bestyrelser på plads i Norlys Vækstpulje

Del
De nye bestyrelser i Norlys’ vækstpuljer har konstitueret sig og valgt formænd.

Norlys Vækstpulje er sat i verden for at give værdi tilbage til andelshaverne ved at støtte initiativer, der bidrager til en grøn og digital udvikling samt fællesskabet.

Derfor er det også repræsentantskabet, der sætter rammen for puljerne og udpeger bestyrelsesmedlemmerne i hver vækstpulje. Det er dem, der i sidste ende beslutter, hvilke ansøgere der skal have støtte.

11. maj konstituerede de enkelte vækstpuljer sig så og fandt deres formænd og næstformænd.

Bestyrelserne kan ses herunder.

Norlys Vækstpulje Nord Norlys Vækstpulje Nyfors Norlys Vækstpulje Midt Norlys Vækstpulje Syd

Lene Schilling Muldtoft (formand)

Allan Bach (formand) Per Kristensen (formand) Torben Skødt (formand)
Thomas Quorning Poulsen (næstformand) Keld Ahlmann (næstformand) Jens Jørn Justesen (næstformand) Claus Brink Christensen (næstformand)
Ove Hust Jens Boelskifte Mona Hedegaard Bente Bjerregaard Langeberg
Tom Thygesen

Karsten Frederiksen

Thomas Nielsen (nyt medlem) Nicki Schousboe (nyt medlem)
Jens Peter Hansen (nyt medlem) Lise Guldhammer (nyt medlem) Michele Offenbach Hundborg (nyt medlem) Steen Thomsen (nyt medlem)
Christian Lagoni * Søren Nørgaard * (nyt medlem) Ruth Palludan * (nyt medlem) Jytte Rahbæk Schmidt *

*Udpeget af a.m.b.a. bestyrelsen. Bestyrelserne i Norlys Vækstpulje består af i alt 6 medlemmer. Fem medlemmer er repræsentantskabsvalgte og en er valgt af a.m.b.a. bestyrelsen.

I april blev det på repræsentantskabsmødet i Norlys besluttet at sætte 50 millioner kroner af til de næste tre ansøgningsrunder frem mod april 2024. Fristen for at søge den næste runde er 1. juni 2023.

Det er først og fremmest initiativer, som er drevet af Norlys’ mere end 800.000 andelshavere, som Norlys Vækstpulje er sat i verden for at støtte. Projekter fra andre dele af landet og uden for Norlys’ ejergeografi kan dog også få støtte.

Foruden de regionale vækstpuljer har Norlys nemlig også en landspulje, som alle kan søge støtte fra, hvis deres initiativer fremmer grøn omstilling. Bestyrelsen i landspuljen består af formændene og næstformændene i de fire regionale vækstpuljer.

Billeder af de fire formænd for vækstpuljerne findes blandt de vedhæftede billeder.

Kontakter

Billeder

Download
Allan Bach, formand for Norlys Vækstpulje Nyfors
Allan Bach, formand for Norlys Vækstpulje Nyfors
Download
Per Kristensen, formand for Norlys Vækstpulje Midt
Per Kristensen, formand for Norlys Vækstpulje Midt
Download
Torben Skødt, formand for Norlys Vækstpulje Syd
Torben Skødt, formand for Norlys Vækstpulje Syd
Download
Lene Schilling Muldtoft, formand for Norlys Vækstpulje Nord
Lene Schilling Muldtoft, formand for Norlys Vækstpulje Nord
Download

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Vi leverer energi, ladestandere, internet og tv til 1,7 millioner kundeforhold og har 3.500 medarbejdere i blandt andet Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København. Norlys er ejet af 800.000 andelshavere.

Vi arbejder for grøn omstilling og digitalisering. Ud over vores kunderettede aktiviteter ejer vi landets største elnet og landets største fibernet. Derudover er vi delejere af Norlys Energy Trading, som handler med energi og Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum