Bauer Media

Podimo og Bauer Media indgår strategisk samarbejde

Del
Fra den 1. juni vil annoncører kunne købe annoncer i udvalgte podcasts fra Podimo via nyt samarbejde med Bauer Media.

Abonnementer og eksklusive podcasts er Podimos kerneforretning men en del af de podcast selskabet udgiver er også tilgængelige gratis på tværs af platforme. Det er nogle af disse podcasts som fremover kan indeholde reklamer solgt af Bauer Media.

Om samarbejdet med Bauer Media siger Emilie Korning, Head of Marketing Podimo Danmark:

"Podimo leverer egenproduceret indhold af høj kvalitet inden for forskellige genrer til alle, der elsker at lytte til podcasts og lydbøger. Som en del af vores strategi eksperimenterer vi også med at udgive specifikke shows og episoder på det åbne RSS-feed, for at se hvordan dette indhold bedst kan finde et endnu større publikum. Med Bauer som samarbejdspartner sikrer vi, at det er en model, der kan realiseres uden at gå på kompromis med indholdet."  

COO hos Bauer Media, Tobias Nielsen glæder sig over det nye samarbejde

Vi har et fokus på vækst af vores digitale forretning og vi mener at samarbejdet med Podimo er et udtryk for et godt match. Podimo har en række stærke podcast titler med kommercielt potentiale og som markedsleder på salg af audio annoncer i Danmark har vi et stærkt netværk med annoncører og bureauer samt de rigtige kompetencer til at få udnyttet dette kommercielle potentiale.” siger Tobias Nielsen.

Annoncørerne vil i første omgang kunne købe annoncer i podcast titlerne ”Mord i Nord”, ”Panser” og ”Skyggekvinder”. Aftalen gælder både for direkte samt programmatisk salg af annoncer.

Bauer Media har i forvejen aftaler om salg af reklamer for blandt andet SoundCloud, Wondery og uafhængige podcasts som Mørkeland.

For yderligere oplysninger kontakt venligst COO Tobias Nielsen, Tobias@bauermedia.dk

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt venligst COO Tobias Nielsen, Tobias@bauermedia.dk

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

Bauer Media står bag radiostationerne NOVA, The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM samt den digitale platform RadioPlay. Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media markedsleder indenfor kommerciel radio i Danmark. Bauer Media er Europas største privatejet kommercielle radioselskab.

 

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

Stor aften i Operaen med de største danske artister og særlig overraskelse til Lukas Graham ved NOVAs 15-års fødselsdagsgalla2.10.2023 05:17:38 CEST | Pressemeddelelse

NOVAs 15-års fødselsdagsgalla, afholdt i Den Kongelige Opera søndag den 1. oktober, blev en uforglemmelig aften for ikke mindst Lukas Graham. Udover en perlerække af optrædener fra Danmarks absolut største artister, blev aftenen ekstra mindeværdig, da Lukas Graham blev overrasket med prisen som den mest afspillede danske artist på NOVA gennem de sidste 15 år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye