Ishøj Kommune

Anmelderrost børneteater kommer til Ishøj

Del
I Kulturium Musikteater i Ishøj kan du opleve børneforestillingen Ballonrejsen den 27. maj kl. 13. En poetisk, sanselig og musikbåren forestilling animeret med dukker. Målgruppen er børn mellem 3 og 8 år samt deres forældre eller bedsteforældre.

I forestillingen følger vi drengen Philippe og hans usædvanlige tante. Hun er ganske vist ikke særligt pædagogisk anlagt, men til gengæld er hun fuld af smittende eventyrlyst, og så har hun en luftballon.

Rosende teateranmeldelse

Fra en anmeldelse i Kultur Bunkeren lyder det: ’Ballonrejsen er børneteater, når det er bedst. En forestilling, der beviser, at det stadig er muligt at konkurrere med streamingtjenester, iPads og den store Disneyficering. Børnene oplever et kæmpe eventyr fortalt i øjenhøjde, der tør være sig selv, og med stille pensel males der samtidigt pædagogiske billeder, så børnene får ny viden med hjem.Teknikeren blev introduceret og var aktivt med i forestillingen, så ingen undrede sig over, hvad han rendte rundt og lavede. Der blev fortalt om Frankrig, Paris, Eiffeltårnet, Afrika og Grønland.’

Billetter sælges for 50 kr. på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg. Der er rabat til medlemmer af Kulturium Børneklub.

Kontakter

Kulturium Musikteater: telefon 61 93 64 30

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye