TDC Erhverv

TDC Erhverv giver kunder fri data i Danmark hele sommeren

Del
TDC Erhverv giver igen denne sommer fri data i Danmark til kunder med et One+ eller Teams mobilabonnement. Dermed kan kunderne frit benytte sig af det hurtige og stabile 5G mobilnet, som Teknologisk Institut for 8. år i træk har målt til Danmarks bedste, så der hverken er udsving i filsynkroniseringen med arbejdsmailen eller børnenes streamingforbindelse fra sommerlandet.

Danskerne er blevet storforbrugere af data; friske tal fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur viser, at danskernes forbrug af mobildata i andet halvår 2022 i gennemsnit var på 20GB per måned - en stigning på 20,3 procent sammenlignet med året før.

Det billede genkender man hos TDC Erhverv, hvor man desuden oplever, at dataforbruget er i særlig høj kurs om sommeren. Sammenligner man således sommermånederne med de forudgående måneder fra januar til maj stiger forbruget med over 15% blandt kunder med et One+ mobilabonnement med data.

For at sikre at alle kunderne kan have ro i maven over at bruge mere data i sommermånederne uden at skulle bede IT-chefen om at udvide datapakken, giver TDC Erhverv derfor både nye og eksisterende kunder med et One+ mobilabonnement med data ubegrænset adgang til data på Danmarks bedste 5G-mobilnet* fra den 1. juni til 31. august.

”Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan opgradere vores abonnementer, så de er i tråd med vores kunders efterspørgsel og behov. Vi kan se, at dataforbruget stiger hen over sommeren, hvor folk er mere væk hjemmefra end sædvanligt, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde kunder med et One+ mobilabonnement med data frit dataforbrug hele sommeren,” siger John Henriksen, CEO hos TDC Erhverv.

Hybridarbejdet er blevet hverdag - også i ferien

60 pct. af danskerne arbejder i dag hjemmefra mindst én gang om ugen og 54% foretrækker online møder frem for fysiske møder. Det viser en undersøgelse foretaget af Wilke på vegne af TDC Erhverv og Cisco fra april i år - og med det højere dataforbrug om sommeren, er det tydeligt, at danskerne også tager hybridarbejspladsen med sig rundt i sommerlandet og ikke vil begrænses:

“Hybridarbejdspladsen handler ikke længere om at sidde derhjemme og arbejde fra sit skrivebord. Det handler om at uanset, hvor man befinder sig, kan man logge på et netværk, der er mindst lige så godt som det på kontoret. En dårlig internetforbindelse er kryptonit for hybridarbejde – og hvis man skal kunne kombinere arbejdet med ferien, så man ikke er nødt til at køre ind på kontoret, skal der ikke ledes efter obskure wifi-forbindelser på cafeer og campingpladser. Forbindelsen skal bare fungere – om det så er i sommerhuset, på hotellet eller tværs hen over sommerlandet i bil.” afslutter John Henriksen.

Alle mobilkunder med et One+ eller Teams mobilabonnement med data får automatisk adgang til fri data fra den 1. juni frem til den 31. august. Fri data koster ikke ekstra og gælder over hele landet.

*TDC Erhverv benytter sig af mobilnettet fra TDC Net, der for 8. år i træk er målt til at være Danmarks bedste af Teknologisk Institut. TDC Net åbnede sit 5G-netværk allerede den 7. september 2020 er fortsat den eneste landsdækkende udbyder af 5G i Danmark med en geografisk 5G-dækning på 99% i Danmark. Dermed er Danmark det første land i Norden med national 5G-dækning.

Billeder

Download
John Henriksen, CEO TDC Erhverv
John Henriksen, CEO TDC Erhverv
Download

Information om TDC Erhverv

TDC Erhverv
TDC Erhverv
Teglholmsgade 1
2450 København SV

https://tdc.dk/

Om TDC Erhverv
TDC Erhverv tilbyder en bred og dyb portefølje af løsninger inden for connectivity, digitalt samarbejde og relateret it-sikkerhed. Det betyder, at de kan dække de fleste virksomheders behov 360 grader – uanset størrelse eller kompleksitet. Kort sagt; TDC Erhverv forbinder og forener kunder, medarbejdere og omverden. Sikkert og stabilt. Det frigiver tid og skaber sammenhæng, overblik og nye digitale muligheder for såvel små som store, offentlige som private virksomheder i Danmark.

Læs mere om TDC Erhverv på tdc.dk.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Nyt partnerskab mellem Alm. Brand og TDC Erhverv skal styrke cybersikkerheden hos danske SMV’er30.1.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Digitaliseringen buldrer derudaf, trusselsbilledet stiger og flere og flere danske SMV’er bliver ramt af cyberangreb. På trods af det stigende trusselsbillede føler mange SMV’er sig ikke i risikozonen. Den tilgang gør virksomhederne sårbare, mener Alm. Brand og TDC Erhverv, der nu samler kræfterne for at gøre det mere attraktivt for danske SMV'er at komme i gang med at øge cybersikkerheden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye