Billund Lufthavn

Morten Hansen bliver ny formand for Billund Lufthavn

Del
Morten Hansen afløser Clas Nylandsted Andersen på posten som bestyrelsesformand for Billund Lufthavn.
Morten Hansen, ny bestyrelsesformand i Billund Lufthavn.
Morten Hansen, ny bestyrelsesformand i Billund Lufthavn.

Bestyrelsesformand Clas Nylandsted Andersen takker af i Billund Lufthavn. Med 18 år i bestyrelsen, hvoraf 10 år har været som bestyrelsesformand tager han afsked med en lufthavn i vækst.

– Det har været utrolig spændende rejse. Vi har indfriet mange af vores målsætninger. Ledestjernen har været “at vi ikke driver lufthavn for at tjene penge – men at vi tjener penge for at drive lufthavn.” Alt, hvad vi har tjent igennem årene, er geninvesteret i at udvikle lufthavnen. Vi har dermed aktivt medvirket til at fremme såvel turisme som erhvervsliv langt ud over Billunds grænser, siger Clas Nylandsted Andersen og uddyber:

– Det har kunnet lade sig gøre qua et ejerskab, der med stort engagement sætter lufthavnens udvikling over politiske interesser. Dertil kommer et dygtigt ledelsesteam og en motiveret organisation, hvor alle er opsat på at bidrage positivt. Fokus har været på at skabe stærke partnerskaber. Senest med Maersk Air Cargo og PensionDanmark. Partnerskaber som varsler en helt ny epoke i lufthavnens historie. Perspektiverne er betydelige. Den del af rejsen bliver Morten Hansen guide på, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke.

Jan Hessellund, administrerende direktør Billund Lufthavn, understreger betydningen af et aktivt og inspirerende formandskab.

– Jeg vil gerne takke Clas for et stærkt partnerskab. Med den meget store indsats han har lagt i arbejdet, har vi været inde i en positiv udvikling med ham for bordenden. Valget af Morten Hansen som ny formand, giver os en stærk lederprofil, som understøtter vores fremtidige vækstambitioner. Jeg ser frem til samarbejdet, som jeg forventer mig meget af, siger Jan Hessellund.

Morten Hansen har bred erfaring fra byggebranchen, heraf en lang årrække som selvstændig entreprenør og projektudvikler. Han ser frem til bidrage til den fortsatte fremdrift.

– En bestyrelse skal medvirke til værdiskabelsen og have et godt samarbejde med ledelsen, og jeg er meget glad for den tillid, der er vist til mig. Som bestyrelsesformand ser jeg frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af Billund Lufthavn. Lufthavnen har gennemgået en imponerende udvikling og ser ind i spændende fremtid, siger Morten Hansen og perspektiverer:

– Billund Lufthavn har sat ambitiøse mål for den fremtidige udvikling. Realiseringen af Airport City er ét af de mål, som jeg ser et stort potentiale i, og inden for bygge- og ejendomsbranchen har jeg gode erfaringer, som jeg håber, at jeg kan spille ind med.

Faktaboks: Blå bog Morten Hansen

Morten Hansen, 1963, er professionel bestyrelsesformand med tidligere erfaring fra MT Højgaard, hvor han har siddet som adm. koncerndirektør og nu sidder som næstformand. Morten Hansen har god erfaring med ledelse af entreprenør- og projektvirksomheder, bestyrelsesarbejde fra en børsnoteret virksomhed samt en række øvrige bestyrelser.

Faktaboks: Blå bog Clas Nylandsted Andersen

Clas Nylandsted Andersen, 1947, har foruden en lang historie i Billund Lufthavn først som næstformand fra 2005 og sidenhen bestyrelsesformand fra 2013 også en fortid som administrerende direktør for Roulunds Fabriker i Odense i perioden 1986 til 2004 samt hos Nielsen & Nielsen Holding A/S fra 2005 til 2011. Han er bestyrelsesformand hos Carl Hansen og Sønner, Fyns Stiftstidende A/S, Niras Alectia fonden og CCN Holding. Han har tidligere været bestyrelsesformand i en lang række bestyrelser, herunder Mærsk Medical A/S, Rosti A/S, Teknologisk Institut, Universal Robots A/S og Nassau Door A/S.

Kontakter

Billeder

Morten Hansen, ny bestyrelsesformand i Billund Lufthavn.
Morten Hansen, ny bestyrelsesformand i Billund Lufthavn.
Download
Clas Nylandsted Andersen, bestyrelsesformand fra 2013-2023 i Billund Lufthavn.
Clas Nylandsted Andersen, bestyrelsesformand fra 2013-2023 i Billund Lufthavn.
Download

Information om Billund Lufthavn

Billund Lufthavn
Billund Lufthavn
Passagerterminalen 10
7190 Billund

76 50 50 50https://www.bll.dk

Følg pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye