Emirates

Rejselysten er i høj grad tilbage: Emirates rekrutterer endnu en gang kabinepersonale i København

Del
Verdens største luftfartsselskab er igen på udkig efter dansk kabinepersonale og inviterer til rekrutteringsmøde den 26. maj på Marriott Hotel i København.

Verden er åben og rejselysten er tilbage. Emirates, der er verdens største luftfartsselskab, har derfor intensiveret rekrutteringen af kabinepersonale til deres mange destinationsafgange rundt om i verden.

Luftfartsselskabet flyver dagligt fra København til Dubai og derfra videre til næsten 150 destinationer over hele verden. Kabinepersonalet skal afspejle de mange sprog og lande, som luftfartsselskabet har i sit store netværk. Derfor rejser Emirates' rekrutterings-hold løbende verden rundt for at finde de rette kandidater, og den 26. maj kan de træffes i forbindelse med, at der igen afholdes åben rekrutteringsdag på Marriott Hotel i København.

Jobbet som kabinepersonale hos Emirates giver de rette kandidater mulighed for at opleve verden og blive del af en veluddannet, global arbejdsstyrke med kollegaer fra mere end 160 nationaliteter samlet i et stærkt arbejdsfællesskab med base i Dubai – en af verdens sikreste byer at opholde sig i og fyldt med oplevelser af alle slags.

Læs mere om at være ansat hos Emirates her. 


Åbent hus i København

Emirates rekrutterer fredag d. 26. maj på Marriott Hotel, Kalvebod Brygge nr. 5 i København. Mødetid er kl. 9.00, og man skal sætte hele dagen af til arrangementet.

Læs mere om selve dagen, krav til kandidater og jobbet som kabinepersonale hos Emirates her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Emirates Airbus A380
Emirates Airbus A380
Download

Information om Emirates

Emirates
EmiratesHistorien om Emirates startede i 1985, da selskabet gik i luften med blot to fly. I dag råder Emirates over verdens største flåde af Airbus A380 og Boeing 777-fly, så selskabets rejsende kan nyde komforten ved flybranchens nyeste og mest effektive wide-body fly.

Emirates inspirerer rejsende over hele verden med et stadig voksende netværk af verdensomspændende destinationer, brancheførende underholdning ombord, regionalt inspireret køkken og service i verdensklasse.

Emirates flyver pt. til flere end 150 destinationer på seks kontinenter, og selskabet har fløjet på ruten København/Dubai siden 2011.

Læs mere her.

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum