Live Nation Denmark ApS

Dobbelt Eurovision-vinder, Loreen, optræder i Store VEGA d. 20. november

Del
Den svenske sangerinde og sangskriver Loreen har gjort sig bemærket med sin unikke stemme og stærke scenepræstationer. Loreen fik sit store musikalske gennembrud i 2012, da hun vandt Eurovision med sangen "Euphoria", som er blevet et stor hit og nåede topplaceringerne på hitlisterne i flere lande.

Med sin distinkte stemme og karismatiske sceneoptræden har Loreen fortsat med at levere musik af høj kvalitet og vist sig som en talentfuld artist. Hun har udgivet flere albums, herunder "Heal" fra 2012 og "Ride" fra 2017. Hendes musik er kendt for at være både fængende og dybdegående, med tekster der berører emner som kærlighed, frihed og empowerment.

Loreens sejr i Eurovision 2023 med sangen ’’Tattoo’’ var en historisk sejr for Sverige, som har vundet Eurovision for syvende gang, og dermed har slået rekord. Derudover er Loreen den anden person i historien, og den første kvindelige artist, der har vundet Eurovision to gange.

Med sin unikke stemme, stærke personlighed og et imponerende musikalsk katalog er Loreen en af Sveriges mest kendte og respekterede artister. Hun har inspireret mange med sin lidenskab for musik og vil fortsætte med at være en vigtig stemme i musikverdenen i de kommende år.

Gå ikke glip af Loreens spektakulære show, når hun besøger Store VEGA d. 20. november 2023.

 

Billetpriser: 295 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 26. maj kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det finske metal-band, Blind Channel, spiller i Pumpehuset 22. april 202427.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Blind Channel er et finsk metal-band, hvis musik indeholder elementer fra nu-metal, alternative-rock og post- hardcore. Bandet blev dannet i 2013 og har siden da udgivet flere succesfulde singler og albums, som har fået millioner af streams. I 2021 repræsenterede de Finland i Eurovision Song Contest med sangen "Dark Side", som findes på deres seneste album ’’Lifestyles of the Sick & Dangerous’’ udgivet i 2022.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum