Live Nation Denmark ApS

The Dead Daisies fejrer 10-års jubilæum med verdensturné, hvor de giver koncert i Pumpehuset 14. november 2023!

Del
Det amerikanske rockband The Dead Daisies markerer en milepæl, da de fejrer deres 10-års jubilæum som et banebrydende rockband i år. Bandet har gennem årene etableret sig som en stærk kraft inden for rockmusikken og har skabt en dedikeret fanskare over hele verden. The Dead Daisies blev dannet i 2013 og har siden da været synonym med kvalitetsrock og energiske live-optrædener. Bandet kombinerer elementer fra klassisk rock med moderne tendenser, hvilket har resulteret i en unik og genkendelig signaturlyd.

Bandets nuværende besætning består af en talentfuld gruppe af velrenommerede musikere, herunder bandets grundlægger, den alsidige guitarist og sanger David Lowy (Mink, Red Phoenix), den erfarne guitarist Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), den karismatiske sanger John Corabi (Mötley Crüe, Ratt), den dygtige trommeslager Brian Tichy (Billy Idol, Foreigner), og den talentfulde bassist Michael Devin (Lynch Mob, Jason Bonham's Led Zeppelin Experience).

Gennem de sidste 10 år har The Dead Daisies opnået betydelig succes både på scenen og i studiet. De har udgivet flere anmelderroste albums og har optrådt på nogle af verdens mest prestigefyldte musikfestivaler, herunder, Hellfest, Wacken Open Air, Download og Sweden Rock. Deres koncerter er kendt for deres energi, deres stærke musikalske præstationer og deres evne til at forbinde med publikum.

Som et band, der har eksisteret i 10 år, ser The Dead Daisies frem til at fortsætte med at levere ægte rock 'n' roll og at skabe uforglemmelige musikalske øjeblikke. Gå ikke glip af deres koncert i Pumpehuset 14. november!

 

Billetpriser: 280 kr. + gebyr

Billetsalget starter tirsdag kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Rod Stewart 'Live In Concert - One Last Time' i Royal Arena 9. juni 202421.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I løbet af sin fem årtier lange karriere har Sir Rod Stewart opnået det meste. Han er blevet hyldet som af de bedste sangere i sin generation; han har skrevet adskillige sange, der et blevet til moderne klassikere; han har sunget med banebrydende rockbands The Jeff Beck Group og The Faces, som konkurrerede med Rolling Stones i sin tid; og han har haft enorm succes som solo-artist og liveperformer.

DAVE MATTHEWS BAND I ROYAL ARENA 10. APRIL 202419.9.2023 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

DAVE MATTHEWS BAND ANNONCERER FORÅRSTOUR 2024 EUROPA/UK HEADLINE TOUR Presale for Warehouse Fan Association begynder 20. september Det officielle billetsalg starter 22. september Nyt Album, Walk Around The Moon, er ude nu Dave Matthews Band påbegynder deres første turné i Europa og Storbritannien i fem år den 2. april på AFAS Live i Amsterdam. Den 19-dato lange turné bringer bandet til i alt 14 lande og inkluderer to aftener i Londons Royal Albert Hall (24. og 25. april). Se tourplanen nedenfor. Online presale af billetter til medlemmer af DMB Warehouse Fan Association begynder i morgen den 20. september til de fleste shows på www.warehouse.davematthewsband.com. Det officielle billetsalg starter fredag ​​den 22. september. Besøg http://www.davematthewsband.com for specifikke tidspunkter og yderligere detaljer. Dave Matthews Band har solgt mere end 25 millioner billetter siden starten af karrieren, hvilket gør dem til den næststørste billetsælger i historien. Matthews talte for nylig me

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum