GC Healthcare

GC Healthcare tager nye bæredygtige skridt med indeklimaløsninger

Del
Der er stor opmærksomhed på bæredygtighed, og GC Healthcare tager som en ansvarlig virksomhed også nye bæredygtige skridt, først og fremmest for at bidrage til et bedre miljø og klima.

- ”Vi er glade for at kunne fortælle, at vores luftrensningsteknologi Airgle® er blevet uafhængigt vurderet og fundet i overensstemmelse med kravene i både ISO 14001 (Environmental Management System) og ISO 9001 (Quality Management System). Dette er et vidnesbyrd om virksomhedens forpligtelse til ekspertise, bæredygtighed og løbende forbedringer”, udtaler Direktør Ulrik Lindkvist, der håber på, at de offentlige indkøb i fremtiden vil følge med så der stilles bæredygtige krav til leverandører til det offentlige

Den internationale standard for miljøledelse ISO 14001 blev lanceret i 1996 og er senest blevet revideret i 2015. Standarden er den dominerende miljøledelsesstandard i verden. Et miljøledelsessystem efter ISO 14001 har udgangspunkt i virksomheden, dens processer og aktiviteter. Den fordeler ansvar og kompetence samt beskriver miljøopgaver i hverdagen.

”Det giver en ramme for os til at minimere vores miljøpåvirkning, overholde relevante love og regler samt arbejde hen imod mere bæredygtige løsninger, cirkulær økonomi og FN’s Verdensmål. Vi ønsker både at tage ansvar for miljøet, og have en proaktiv tilgang til håndtering af miljørisici”, siger Ulrik Lindkvist, der understreger, at virksomheden er i gang med en procés, hvor FN’s Verdensmål skal implementeres i strategien. 

Særligt verdensmål 3 og verdensmål 12 er relevante i forhold til GC Healthcares indsats for skabe et bedre indeklima og arbejdsmiljø.

For at se dette indhold fra www.verdensmaalene.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.            For at se dette indhold fra www.verdensmaalene.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Verdensmål 3.9: Inden 2030 skal antallet af dødsfald og sygdomme som følge af udsættelse for farlige kemikalier samt luft-, vand- og jordforurening og kontaminering, væsentligt reduceres.

 

Verdensmål 12.4: Inden 2020 skal der opnås en miljømæssig forsvarlig håndtering af kemikalier og affald i hele deres livscyklus, i overensstemmelse med de aftalte internationale rammebetingelser, og deres udledning i luft, vand og jord skal væsentligt reduceres for at mindske deres negative indvirkninger på menneskers sundhed og miljøet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om GC Healthcare

GC Healthcare
GC Healthcare
Dalgasgade 25, 5. th
7400 Herning

https://gchc.dk/

Vi er eksperter indenfor indeklima med fokus på luftkvalitet og miljøfremmede partikler. Herunder luftrens og overfladedisinfektion. 

Vi rådgiver og leverer løsninger, til det offentlige og UVC-projekteringsprojekter til industrien.

Sammen med vores samarbejdspartnere har vi opbygget en omfattende rådgivningserfaring omkring miljøfremmede stoffer i indeklimaet og effektive, skalerbare desinfektionsløsninger med dokumenteret effekt på tværs af sektorer og industrier.

Følg pressemeddelelser fra GC Healthcare

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GC Healthcare

Amerikansk teknologi skal sikre danske kaserners indeklima og forebygge spredning af skimmel24.6.2024 07:11:00 CEST | Pressemeddelelse

Det danske forsvar, herunder landets kaserner, står over for store udfordringer med indeklimagener grundet en aldrende bygningsmasse. Mange af de bygninger, der bruges til daglige operationer, træning og indkvartering af soldater, har stået i årevis og er ikke designet til at håndtere de moderne krav til luftkvalitet og miljøsikkerhed. Disse forhold skaber udfordringer, hvor skimmel og dårlig luftkvalitet er blevet en væsentlig bekymring. Det er derfor nødvendigt at finde effektive og økonomiske løsninger, der kan sikre et sundt arbejdsmiljø og forhindre skimmelspredning.

GC Healthcare vil i samarbejde med landets hygiejnesygeplejersker sikre et bedre fysisk arbejdsmiljø20.6.2024 07:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Under det nyligt afholdte Faglige Selskab For Hygiejnesygeplejersker på Nyborg Strand, hvor temaet var ”Infektionshygiejne og resistente mikroorganismer - fremtidens udfordring”, præsenterede GC Healthcare sammen med Airgle® Medical Grade deres avancerede ventilations- og luftrensningsløsninger til forbedring af det fysiske arbejdsmiljø og sikring af det generelle indeklima.

Udenlandsk delegation skal skabe fokus på ny velfærdsteknologi til bedre indeklima og luftkvalitet i de offentlige bygninger.4.6.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Der står demokrati, velfærdsteknologi og sundhed på programmet, når en større delegation fra en af verdens førende producenter af ventilations- og luftrensnings systemer Airgle® Corp. besøger Danmark i denne uge. Delegationen skal bl.a. besøge Folketinget og Københavns Rådhus, og møde tre folkevalgte, der vil give dem et indblik i vores politiske system i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye