Vejdirektoratet

Rasteplads Merring skal udvides med flere P-pladser og lukker derfor i to uger

Del
Fra mandag den 22. maj til fredag den 2. juni lukker Vejdirektoratet for adgangen til rasteplads Merring, der ligger langs E45 syd for Horsens. Vejdirektoratet er i gang med at udvide rastepladsen med otte nye parkeringspladser til lastbiler.

Vejdirektoratet er i fuld gang med at udvide rasteplads Merring rasteplads med flere parkeringspladser til lastbiler. I forbindelsen med udvidelsen skal der lægges kantsten og asfalteres på området.

Det betyder, at Vejdirektoratet i en periode må lukke for adgangen til rastepladsen.

Information til trafikanter og vejens naboer

Konkret vil arbejdet med at lægge kantsten og asfaltere have følgende trafikale konsekvenser:

  • Rasteplads Merring er lukket fra mandag den 22. maj kl. 06.00 til fredag den 2. juni kl. 18.00.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og de nærmeste beboere til arbejdet.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger. Læs mere på trafikinfo.dk

Om projektet

Vejdirektoratet etablerer otte nye parkeringspladser for lastbiler på rasteplads Merring, og forventer at være færdig med arbejdet i juni måned.

Arbejdet udføres som en del af projektet med at udvide tre strækninger langs E45 fra fire til seks spor, så motorvejen er bedre rustet til at håndtere et stigende antal biler. Læs mere om projektet.

Kontakter

Billeder

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye