Næstved Kommune

Samarbejdet med CASA Arkitekter er ophørt

Del

Den nye børnehave, der skal opføres ved Stenlængegård, bliver ikke opført med rådgivning fra CASA Arkitekter. Næstved Kommune og CASA Arkitekter har i fællesskab besluttet at gå hver til sit.

Næstved Kommune har gennemført et offentligt udbud om opførslen af en ny daginstitution ved Stenlængegårdsområdet.

De indkomne tilbud har dog været markant højere end kommunens politisk godkendte budget.

På denne baggrund har CASA Arkitekter ApS og Næstved Kommune i fællesskab besluttet at ophøre det indbyrdes samarbejde.

Dermed kan Næstved Kommune opstarte en ny, revideret proces for opførelse af en daginstitution ved Stenlængegårdsområdet.

Færdig i sommer / efterår 2025

Centerchef i Center for Ejendomme Morten Reuber Nielsen ærgrer sig over, at Næstved Kommunes kommende børnehave nu bliver forsinket. Alle børn får dog tilbudt børnehavepladser.

- Vi ønsker det allerbedste grundlag for en ny og moderne daginstitution på Stenlængegårdsområdet og kommer derfor til at afsøge markedet for en ny samarbejdspartner, som kan hjælpe os med at sende projektet i udbud. Vi går til opgaven med fornyet energi og glæder os til at finde en ny samarbejdspartner.

Næstved Kommune forventer, at den kommende daginstitution står færdig omkring sommer/efterår 2025.     

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye