Turbine Forlaget A/S

Flænger i tiden ombord på skibet Galathea

Del
"Awen" er navnet på den magiske fantasyserie af danske Nathali og Bettina Liane, der blev skudt i gang med "Kaldet fra Galathea." Nu er tredje bind "Flænger i tiden" klar til de forventningsfulde fans, der længes efter atter at gå ombord på det fantastiske skib, Galathea.
Bogens forside er designet af Karin Hald
Bogens forside er designet af Karin Hald

I seriens første bind ankom tvillingerne Aia og Peter til det eventyrlige skib for magikere og troldmænd efter at have fundet en mystisk kuffert. De lærte at forholde sig til deres hidtil ukendte magiske evner. I bind 2 – Arven fra fortiden – kom det frem at tvillingernes afdøde far, der stod til at blive de onde Morkinskinnas kommende leder, havde efterladt dem et testamente, hvor han afslørede, at han havde gemt noget, som de for alt i verden måtte finde.

Bind 3 – Flænger i tiden – er Aia i sorg. I flere måneder har hun lukket sig inde i sin kahyt på Galathea, men ved Sigøjnernes Midnatsgilde opdager hun, at der måske findes en måde at genoplive de døde på. På trods af risikoen for at det ender galt, gennemfører Aia et tvivlsomt ritual, men kort efter breder mystiske tidsforstyrrelser sig på Galathea, og folk begynder at forsvinde. Har det noget med ritualet at gøre? Og findes der en måde at stoppe det på?

Forfatterparret, der udgøres af mor og datter, har brugt flere år på at udvikle den verden, deres fortælling udfolder sig i. Danske slotte, skibe og eventyr har givet dem inspiration til at bygge et univers op, der ikke kan beskrives med almindelige danske ord og begreber. I Awen findes der fem æter med hver deres form for eíre (magi / kræfter) og skikke: sigøjnere, shamaner, druider, wickser og alkymister. Der findes slør, votivgaver, morklinger og wifter. Og meget andet, der trækker læserne med ind i en den verden, hvor aspiranter og vogtere fra Galathea kæmper en kamp mod mørket – som også findes i dem selv.

Serien er blevet godt modtaget af de danske fantasyfans, der nu kan læse om et nyt skoleår ombord på det magiske skib. Nye elever kommer til og kampen mod Morkinskinna spidser til.

Fakta om romaen:

Titel: Flænger i tiden
Forfattere: Nathali og Bettina Liane
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740694659
Sidetal: 512
Vejl. pris: 249, 95 kr.
Udgivelsesdato: 26. maj 2023

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Bogens forside er designet af Karin Hald
Bogens forside er designet af Karin Hald
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Ny bog fortæller om Anden Verdenskrig fra en japansk synsvinkel15.5.2024 08:13:00 CEST | Pressemeddelelse

Jonas Ishibori skildrer i Tsugios krig – Japans triumf og nederlag under Anden Verdenskrig historien om de begivenheder, der fører Japan på kollisionskurs med både Vesten og sine asiatiske naboer i tiden omkring Anden Verdenskrig. Samtidig fortæller forfatteren, der har japanske rødder, en personlig historie om sin families oplevelser under krigen baseret på sin farfars private erindringer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye