Emirates

Flyv til Dubai eller videre med Emirates og få op til to hotelovernatninger med i købet

Del
REJSETIP: Dubai er blevet en rigtig populær destination hos danskerne - både som primært rejsemål og for dem, der ønsker et stopover på vej til eller fra fx Maldiverne, Seychellerne eller Thailand. Går sommerplanerne i den retning, giver Emirates lige nu op til to overnatninger i den spændende by med i dit flybilletkøb.
25hours Hotel Dubai One Central - pool med udsigt til Museum of the Future
25hours Hotel Dubai One Central - pool med udsigt til Museum of the Future

Går sommerferien til eller via Dubai med luftfartsselskabet Emirates, så følger der op til to gratis overnatninger med, hvis rejsen bookes mellem den 22. maj og frem til den 11. juni 2023 og selve rejsen udføres mellem 26. maj og den 31. august 2023.

Rejsende med en returbillet til Emirates' First Class eller Business Class får to nætters gratis ophold på 25hours Hotel Dubai One Central i Dubai, og rejser man på Premium Economy Class eller Economy Class udløser flybilletten en gratis overnatning på Novotel World Trade Centre i Dubai.

Tilbuddet er gældende for alle returbilletter til eller med mellemlanding i Dubai i mere end 24 timer og rejsen skal foretages mellem den 26. maj og den 31. august 2023. Book rejsen på emirates.com eller via et af de mange rejsebureauer, der samarbejder med Emirates.

Overnatning på 25hours Hotel Dubai One Central

Det femstjernede 25hours Hotel Dubai One Central kan bryste sig af et gennemført interiør inspireret af traditionel beduin-kultur og -design, men med et moderne twist og en udsigt til Dubais nyindviede Museum of the Future, der er mere end fascinerende. Der er hele fem hotelrestauranter og barer at vælge imellem, hvor menukortene spænder fra det nordindiske køkken til det latinamerikanske. Har man som gæst brug for at ryste lidt af rejsetrætheden af sig, så kan man desuden slappe af i Extra Hour Spa – en sauna og spa på hotellets tag med udsigt over Dubais skyline.

Overnatning på Novotel World Trade Centre

Beliggende i Dubai International Convention & Exhibition Centre, giver Novotel World Trade Centre et rigtig godt udgangspunkt for at udforske Dubais mange muligheder. Er der brug for afslapning, så er hotellets pool et sikkert valg – eventuelt i selskab med en cocktail og et let måltid fra Chills Pool Bar. Hotellet ligger desuden tæt på mange af Dubais attraktioner – både shopping, adventure og Dubai metro bringer dig hurtigt videre til alle de mange forskellige seværdigheder.

My Emirates Pass - masser af andre fordele

Kunder, der flyver til eller via Dubai, får masser af rabatter og andre fordele i hundredvis af forretninger, aktiviteter og spisesteder, såvel som berømte attraktioner og luksusspaer i Dubai og resten af UAE. Man skal blot vise sit Emirates boardingpas samt gyldig legitimation.


Se den komplette liste over fordele her: www.emirates.com/myemiratespass.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

25hours Hotel Dubai One Central - pool med udsigt til Museum of the Future
25hours Hotel Dubai One Central - pool med udsigt til Museum of the Future
Download
Download

Information om Emirates

Emirates
EmiratesHistorien om Emirates startede i 1985, da selskabet gik i luften med blot to fly. I dag råder Emirates over verdens største flåde af Airbus A380 og Boeing 777-fly, så selskabets rejsende kan nyde komforten ved flybranchens nyeste og mest effektive wide-body fly.

Emirates inspirerer rejsende over hele verden med et stadig voksende netværk af verdensomspændende destinationer, brancheførende underholdning ombord, regionalt inspireret køkken og service i verdensklasse.

Emirates flyver pt. til flere end 150 destinationer på seks kontinenter, og selskabet har fløjet på ruten København/Dubai siden 2011.

Læs mere her.

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye