Live Nation Denmark ApS

Den amerikanske soul-sensation, Thee Sacred Souls, er klar til at fortrylle publikum med deres unikke lyd 22. oktober 2023 i Pumpehuset

Del
Thee Sacred Souls blev dannet i 2019 af Alex Garcia (trommer), Sal Samano (bas) og Josh Lane (vokal) i San Diego. Bandet hylder den autentiske soul-sound fra fortiden og har allerede vundet stor anerkendelse for deres talentfulde musikalske evner og tilgang til genren. Ved at smelte soul, r’n’b og gospel sammen, formår de at fange lytterne og transportere dem tilbage til en æra, hvor musikken var drevet af passion og følelse.

Bandet landede deres første pladekontrakt med pladeselskabet Daptone. Deres første singler "Will I See You Again" og "Can I Call You Rose?" samlede mere end ti millioner streams på et år og fik opmærksomhed fra Billboard, Rolling Stone og KCRW. Kunstnere som Gary Clark Jr., The Black Pumas, Princess Nokia og Timbaland har også udtrykket deres anerkendelse for Thee Sacred Souls’ musik.

Bandet har udgivet deres selvbetitlet debutalbum i 2022 og nu er de klar til at tage på tour til efterår 2023! Gå ikke glip af en aften med 60'ernes soul og groove smeltet sammen med 70'er R&B, når Thee Sacred Souls går på scenen i Pumpehuset 22. oktober 2023!

 

Billetpriser: 270 kr. + gebyr

Billetsalget starter onsdag 17. maj kl. 12.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Rod Stewart 'Live In Concert - One Last Time' i Royal Arena 9. juni 202421.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I løbet af sin fem årtier lange karriere har Sir Rod Stewart opnået det meste. Han er blevet hyldet som af de bedste sangere i sin generation; han har skrevet adskillige sange, der et blevet til moderne klassikere; han har sunget med banebrydende rockbands The Jeff Beck Group og The Faces, som konkurrerede med Rolling Stones i sin tid; og han har haft enorm succes som solo-artist og liveperformer.

DAVE MATTHEWS BAND I ROYAL ARENA 10. APRIL 202419.9.2023 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

DAVE MATTHEWS BAND ANNONCERER FORÅRSTOUR 2024 EUROPA/UK HEADLINE TOUR Presale for Warehouse Fan Association begynder 20. september Det officielle billetsalg starter 22. september Nyt Album, Walk Around The Moon, er ude nu Dave Matthews Band påbegynder deres første turné i Europa og Storbritannien i fem år den 2. april på AFAS Live i Amsterdam. Den 19-dato lange turné bringer bandet til i alt 14 lande og inkluderer to aftener i Londons Royal Albert Hall (24. og 25. april). Se tourplanen nedenfor. Online presale af billetter til medlemmer af DMB Warehouse Fan Association begynder i morgen den 20. september til de fleste shows på www.warehouse.davematthewsband.com. Det officielle billetsalg starter fredag ​​den 22. september. Besøg http://www.davematthewsband.com for specifikke tidspunkter og yderligere detaljer. Dave Matthews Band har solgt mere end 25 millioner billetter siden starten af karrieren, hvilket gør dem til den næststørste billetsælger i historien. Matthews talte for nylig me

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum