Live Nation Denmark ApS

Den single-aktuelle Indie Pop-sensation, Blanks, spiller i Pumpehuset 12. september

Del
Simon de Wit, bedre kendt som Blanks er en 26-årig indie-pop sanger fra Holland, som har opnået enorm popularitet takket være sin YouTube-kanal. Det var på denne platform, at Blanks delte sit fantastiske cover af Post Malones "Better Now", der straks fangede opmærksomheden hos lytterne.

Blanks' unikke og følsomme fortolkning af "Better Now" demonstrerede hans unikke vokale evner og en enestående evne til at gøre en velkendt sang til sin egen. Videoen spredte sig hurtigt og gik viral, hvilket førte til en stor fanskare på YouTube og millioner af streams.

Blanks' popularitet voksede hurtigt, og han blev bemærket af musikindustrien. Dette ledte til udgivelsen af flere succesfulde singler, EP'er, og et studiealbum ved navn ’’Nothing Lasts Forever And That’s OK’’ (2021). Den 31. marts 2023 udgav Blanks sin nyeste single, ’’What You Got (Ayo)’’, som hurtigt stiger i popularitet.

Med sin charmerende scenetilstedeværelse og evne til at skabe en unik forbindelse med publikum igennem sin musik, er Blanks kendt for at levere energiske og mindeværdige koncertoplevelser. Koncerten med Blanks 12. september i Pumpehuset byder dermed på et meget energisk show fuld af nostalgiske vibes og 80'er synths, som du ikke vil gå glip af!

 

 

Billetpriser: 215 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 18.05 kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den albumaktuelle, innovative pop-kunstner, Jazmin Bean, besøger Pumpehuset 13. oktober 202420.5.2024 18:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Jazmin Bean (de/dem) er født og opvokset i det nordlige London, og har sat baren høj for moderne popmusik, ikke kun som sanger-sangskriver, men også som multimediekunstner. Ved at lege med friktionen mellem sårbarhed og persona, mareridt og fantasi, traume og helbredelse, inviterer performeren med de mange facetter lytteren ind i deres enestående univers af alternativ, smitsom popmusik.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye