Erhvervshus Hovedstaden

Peter Carlsen er tiltrådt som forretningsudvikler i Erhvervshus Hovedstaden

Del

Peter Carlsen er tiltrådt som forretningsudvikler i Erhvervshus Hovedstaden

Peter Carlsen er d. 15. maj 2023 tiltrådt som forretningsudvikler i Erhvervshus Hovedstaden, hvor han skal indgå i teamet bag Early Warning-programmet, et sparringstilbud til små og mellemstore virksomheder, der enten oplever modgang eller står i en akut økonomisk krise. Peter har i mere end 15 år haft egne konsulentvirksomheder, hvor han primært har fungeret som ledelsescoach på C-niveau. Han har desuden haft flere interim-ansættelser i små og mellemstore virksomheder, hvor han har stået for både strategiudvikling og implementering.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om Erhvervshus Hovedstaden

I Erhvervshus Hovedstaden hjælper vi hvert år mere end 5.000 små- og mellemstore virksomheder med at skabe vækst og styrke deres udviklingspotentiale gennem uvildig sparring, specialiseret vejledning, workshops og programforløb. Vi hjælper virksomhederne med omstilling inden for fx bæredygtighed, internationalisering, digitalisering og innovation, som er nødvendig for at styrke deres konkurrenceevne og forretningsmuligheder både lokalt og globalt. Læs mere på www.ehhs.dk

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Hovedstaden

Nye maskiner og robot sætter skub i AH Finmekaniks eksportdrømme29.6.2023 12:57:04 CEST | Pressemeddelelse

Danske AH Finmekanik i Fredensborg har gennem 30 år specialiseret sig i at producere stålelementer til bl.a. medicinalindustrien. Virksomheden, der i dag beskæftiger 9 medarbejdere, har i de sidste 4 år investeret i nye højteknologiske maskiner og øget både produktionen og indtjeningen. Sidste skud på stammen, hvad angår nyindkøbte avancerede maskiner, er virksomhedens første robot – en såkaldt KUKA-robot. Den kan håndtere finmekaniske emner døgnet rundt uden tilstedeværelse af medarbejdere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum