Hjørring Kommune

Naturmødet 2023 slår alle forventninger

Del
Naturens eget folkemøde takker af for i år som det bredeste og mest velbesøgte møde til dato.
Foto: Naturmødet
Foto: Naturmødet

Det er svært at få armene ned oven på tre dage med sol, ministerbesøg og masser af glade gæster i Hirtshals. Årets møde har budt på den hidtil bredeste palette - både når det gælder indhold og publikum.

Udover den høje kvalitet i de mange debatter og den flotte politiske opbakning, har de mere end 80 stande været med til at højne gæsternes oplevelse på Naturmødet.

Og det glæder formanden for Naturmødet:

- Vi havde høje forventninger, og de er i den grad blevet indfriet. På aktørsiden har organisationer og foreninger både til lands og til vands budt ind med et væld af spændende aktiviteter om natur og biodiversitet, og vi kan se at publikum kvitterer. Naturmødet er for alle - ligesom naturen, siger borgmester Søren Smalbro.

Chefen for Naturmødet, Leif Lund Jakobsen, er imponeret over aktivitetsniveauet i standområdet:

- Standene skal have stor ros, for de er blevet rigtig gode til at invitere publikum indenfor og engagere dem. Og samtidig oplever vi også, at publikum i stigende grad er nysgerrige og gerne vil lytte og lære. Det giver en fantastisk grobund for de samtaler, som er kernen i ethvert folkemøde, siger Leif Lund Jakobsen.

I år har de unge for alvor taget Naturmødet til sig - både som aktører på Naturmødets scener og stande og som publikum. Som eksempel var det den 22-årige NaturTikTokker Emil Poulsen, der vandt prisen som Danmarks Bedste Naturformidler 2023.

Det flotte vejr har også været med til at trække publikumstallet i vejret. Naturmødet anslår, at op mod 35.000 mennesker har besøgt Naturmødet i løbet af de tre dage. Oplevelsen er, at gæsterne kommer fra alle egne af landet og har brugt længere tid på deres besøg i år.

- Naturmødet er kommet for at blive. Det har vokset sig fast i Hirtshals og det er vi glade for, siger formand Søren Smalbro.

Næste års Naturmøde finder sted 23.-25. maj 2024.

Kontakter

Chef for Naturmødet
Leif Lund Jakobsen
tlf. 4122 4891
leif.jakobsen@hjoerring.dk

Billeder

Foto: Naturmødet
Foto: Naturmødet
Download
Foto: Hans Ravn
Foto: Hans Ravn
Download
Foto: Hans Ravn
Foto: Hans Ravn
Download
Foto: Hans Ravn
Foto: Hans Ravn
Download

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

7. klasser besøger Hjørring Kommunes sundhedsområde til ”Sammen om Livet”15.6.2023 11:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Onsdag d. 7. juni havde Sundhedscenter Hjørring besøg af fem 7. klasser til en dag med overskriften ”Sammen om Livet”. En titel som ligger i forlængelse af Hjørring Kommunes nye sundhedspolitik. Formålet med dagen var at præsentere eleverne for det arbejde kommunens sundhedsfaglige medarbejdere hver dag udfører og øge elevernes interesse for sundhed, krop, pleje og omsorg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum