Link Concept ApS

Sikkerhed Mod Hackere: Din Kompakte Guide til Mobilbeskyttelse

Del
Vi er alle bekymrede for identitetstyveri og tab af penge. Her er nogle hurtige tips til at undgå det:

1: Spot phishing-mails: De har ofte sprogfejl og beder om dine følsomme oplysninger. Husk, legitime virksomheder beder aldrig om dine data via email. 2: Pas på med links: Undgå at klikke, medmindre du er sikker på, de er sikre. Indtast hellere virksomhedens officielle webadresse direkte i din browser. 3: Brug antivirus-software: En god app kan hjælpe med at opdage og stoppe phishing. Mange advarer dig også om usikre hjemmesider. 4: Anvend to-faktor autentificering: Dette ekstra sikkerhedslag kræver to bekræftelser for at få adgang til din konto. 5: Vær opmærksom på uventede emails: Er du i tvivl, kontakt da organisationen direkte. 6: Brug sund fornuft: Hvis noget lyder for godt til at være sandt, er det det sandsynligvis. Følg disse tips, og du er godt på vej til at beskytte dig mod identitetstyveri. Vil du gå et skridt videre, overvej en sikkerhedsapp som Norton for iOS og Android. Kilde: https://www.dagens.dk/guides/saadan-holder-du-hackere-paa-afstand-din-guide-til-sikkerhed-paa-mobilen

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye