Norlys

334 projekter får støtte fra Norlys Vækstpulje

Del
Norlys Vækstpulje har netop uddelt 27 millioner kroner, der skal være med til at realisere en lang række projekter, der kommer både de lokale fællesskaber og ikke mindst den grønne omstilling til gode.

For første gang i 2023 har Norlys Vækstpulje kunnet glæde en lang række initiativer med budskabet om, at de har fået del i vækstpuljens støttekroner.

Samlet er 27 millioner kroner fra Norlys Vækstpulje på vej til de udvalgte 334 projekter.

- Med pengene sætter vi blandt andet et grønt fodaftryk rundt om i hele landet, hvad enten det handler om at skifte gamle vinduer i forsamlingshuse, at sikre bedre rådgivning om solceller til husejere eller undervise fremtidens generationer i grøn energi. I Norlys kæmper vi for den grønne omstilling af Danmark, og derfor giver det her så god mening, siger Jens Erik Platz, der er formand for bestyrelsen i Norlys a.m.b.a.

Det er ikke kun grønne initiativer, der kan få støtte fra Norlys Vækstpulje. Vækstpuljen støtter for eksempel også etableringer af friluftsaktiviteter eller bedre lydsystemer til lokale spillesteder. Donationerne i denne uddelingsrunde spænder fra 4.000 kroner og op til 500.000 kroner.

Alle kan søge om støtte

I april blev det på repræsentantskabsmødet i Norlys besluttet at sætte 50 millioner kroner af til de næste tre ansøgningsrunder frem mod april 2024. Fristen for at søge den næste runde er 1. juni 2023.

Det er først og fremmest initiativer, som er drevet af Norlys’ mere end 800.000 andelshavere, som Norlys Vækstpulje er sat i verden for at støtte. Projekter fra andre dele af landet og uden for Norlys’ ejergeografi kan dog også få støtte. I denne runde støtter Norlys Vækstpulje for eksempel iværksættervirksomheden Husheye, der har til huse i Lyngby og har designet et støjreducerende cover til varmepumper.

- I Norlys vil vi gerne være med til at hjælpe innovative og grønne løsninger med at se dagens lys og udvikle sig uanset, hvor i landet de opstår, siger Jens Erik Platz.

Se alle projekter, der har modtaget støtte fra Norlys Vækstpulje.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Vi leverer energi, ladestandere, internet og tv til 1,7 millioner kundeforhold og har 3.500 medarbejdere i blandt andet Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København. Norlys er ejet af 800.000 andelshavere.

Vi arbejder for grøn omstilling og digitalisering. Ud over vores kunderettede aktiviteter ejer vi landets største elnet og landets største fibernet. Derudover er vi delejere af Norlys Energy Trading, som handler med energi og Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye