Hjørring Kommune

Naturmødet 2023 er i gang

Del
Statsminister Mette Frederiksen skød i dag den ottende version af Naturmødet i gang i en fyldt Thunderdome i Hirtshals.

Statsministeren lagde i sin åbningstale vægt på vigtigheden af at bygge bro mellem forskellige holdninger i naturdebatten.

- Vi har ikke behov for barrierer - vi har tværtimod behov for at bygge broer. Fra politisk side kan vi lave lovgivning og skabe rammerne. Men hvis vi skal skabe den store forandring, have mere biodiversitet, mere natur, mere sammenhængende naturområder og mere vild natur i Danmark, så får vi brug for alle jer, der er samlet de næste par dage her på Naturmødet, sagde Mette Frederiksen.

Forude venter tre dage med mere end 600 aktiviteter, debatter og oplæg med både fagligt og folkeligt indhold, og samtidig kan man besøge mere end 80 foreninger og organisationer, som har booket en stand på årets Naturmøde.

Naturmødet forløber frem til lørdag den 13. maj kl. 16.

 
 

Kontakter

Leif Lund Jakobsen
Leder af Naturmødet
Tlf. 41 22 48 91


leif.jakobsen@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

 

 
 
 

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye