Circle K

Circle K åbner nyt truckanlæg i Aarup og AdBlue anlæg i Esbjerg

Del

Circle K slår den 11. maj dørene op for et nyt truckanlæg i Aarup samt et AdBlue anlæg til truck på INGO stationen i Ådalsparken i Esbjerg. Truckanlægget i Aarup åbner officielt torsdag d. 11. maj, og her inviteres kunder og naboer forbi til indvielse af det nyåbnede anlæg.

Det nye truckanlæg skal ses som en udvidelse af netværket af tankstationer og giver nye og bedre tankningsmuligheder for virksomheder og chauffører på Fyn. Anlægget er placeret tæt på den Fynske motorvej mellem Middelfart og Odense. På anlægget i Aarup kan der tankes både miles diesel og AdBlue, hvilket er en stor fordel for at gøre logistikken bedre.

Med en god strategisk placering mellem de fynske byer Odense og Middelfart samt den nærliggende motorvejsafkørsel Aarup, kan dette give en tidsbesparende gevinst, da man fra anlægget både kan tanke brændstof og AdBlue” udtaler Peter Pedersen fra Vognmand Poul Pedersen Ejby ApS i forbindelse med åbningen af det nye anlæg.

Den nye AdBlue anlæg er placeret på INGO stationen i Ådalsparken i Esbjerg. Ligesom anlægget i Aarup, skal det nyrenoverede AdBlue anlæg være med til at gøre logistikken bedre for at chauffører i Esbjerg og omegn, da de nu vil have muligheden for hurtigt både at kunne tanke brændstof og AdBlue.

Jimmy V Hansen fra De Blå Busser i Esbjerg byder det nyrenoverede anlæg velkommen og udtaler ”At have både brændstof og AdBlue på samme lokationen ved en strækning ind og ud af Esbjerg, vil for mange chaufører medføre en stor tidsbesparelse.

I forbindelse med åbningen af det nye truckanlæg i Aarup d. 11. maj håber Circle K, at så mange som muligt har lyst til at komme forbi og se anlægget. Derfor inviterer Circle K interesserede naboer og kunder til kaffe og wienerbrød den 11. maj kl. 9.30 på adressen Gamle Hovedvej 87, 5560 Aarup.

Kontakter

Om os

Circle K er én af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og er en del af den canadiske Alimentation Couche-Tard gruppe. Gruppen har samlet mere end 14.000 butikker og stationer og ca. 122.000 ansatte i 24 forskellige lande rundt om i verden. Circle K driver i Danmark to separate brands (Circle K & INGO) på i alt 435 lokationer landet over. Vi arbejder målrettet med en bæredygtig omstilling af vores forretning og investerer massivt i lynladestandere til elbiler på vores stationer samt Power-to-X i form af e-metanol.

Følg pressemeddelelser fra Circle K

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Circle K

Ny podcast-serie skal gøre ferieturen sjovere for børn på bagsædet21.6.2023 13:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Turen gennem sommerlandet på bagsædet i en mors og fars bil kan føles lang for mange børn. Når skolernes sommerferie starter udgiver Circle K derfor en række nye afsnit i den populære podcast-serie ”Børn på Bagsædet”, som skal gøre ferieturen sjovere for de 4-12-årige og give familien nogle oplevelser sammen. Podcasten er gratis og udkommer den 24. juni 2023 på Spotify og andre populære podcast-tjenester.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum