Erhvervshus Hovedstaden

O. L. Seals i Helsinge har ambitiøse vækstmål og fart på omsætningen

Del

Produktionsvirksomheden O.L. Seals har store vækstambitioner: I 2027 skal omsætningen runde 100 millioner kr. Derfor har ledelsen fået sparring om at skalere virksomheden af Erhvervshus Hovedstaden gennem digitalisering, automatisering og proaktivt salg.

O.L. Seals eksporterer mere end 80% af sin produktion til hele verden. Fremadrettet vil virksomheden øge omsætningen ved at fokusere endnu mere på kundetilpassede løsninger til både det danske og udenlandske marked. Virksomheden har eksempelvis lige leveret en kundetilpasset løsning til medicinalindustrien, hvor der blandt andet er høje krav til, at materialerne er i overensstemmelse med gældende fødevarestandarder. Et af målene er, at omsætningen også skal øges gennem en større synlighed på digitale kanaler samt et større proaktivt salg af specialfremstillede tætninger. Den 1. marts 2023 startede således en ny sælger med fokus på hjemmemarkedet.

”Vi er kommet godt fra start med vores forretning i år og ser frem til at forstærke vores fokus på skaleringen af virksomheden i en travl hverdag. Virksomheden har vækstet de sidste to år, og den positive tendens ser ud til at fortsætte i 2023. Vi har ansat medarbejdere med kompetencer dels i salg og dels i udvikling & specialfremstilling af højkvalitetstætninger for at kunne lykkes med vores vækststrategi”, understreger Peter Kayser, der har valgt at optimere virksomhedens processer ved at investere i nyt produktionsudstyr og et nyt ERP-system, som samler alle virksomhedens arbejdsprocesser i et fælles IT-system.

Sparring med Erhvervshus Hovedstaden kom i stand via nyhedsbrev fra Gribskov Kommune
I sparringsforløbet med Erhvervshus Hovedstaden har virksomheden også fået idéer til den grønne omstilling og er blevet henvist til forskellige relevante samarbejdspartnere og rådgivere, blandt andet GTS-Instituttet Force Technology.

”Vi kom i kontakt med forretningsudvikler Jeanette Elgaard Carlsson fra Erhvervshus Hovedstaden, da vi læste om muligheden i Gribskov Kommunes nyhedsbrev til lokale virksomheder. Hun har givet os inspiration til at komme i gang med at skalere virksomheden gennem digitalisering, automatisering og salg”, fortæller Peter Kayser, der blev ansat som adm. direktør i virksomheden i november 2020.

Adm. direktør Katrine Paaby Joensen glæder sig over, at det tætte samarbejde mellem Gribskov Kommune og Erhvervshus Hovedstaden bidrager til at øge kendskabet til de mange tilbud i Erhvervsfremmesystemet og specifik i Erhvervshus Hovedstaden.

”Vi ønsker at styrke dialogen og samarbejdet med de 29 kommuner i regionen og deres lokale erhvervsliv. Det er ret vigtigt for os at fremhæve, at selvom vi hedder ’Erhvervshus Hovedstaden’, er vi her for virksomhederne i hele regionen”, understreger Katrine Paaby Joensen.

Fakta om O.L. Seals
Virksomheden blev etableret i 1980 og har i alle årene ligget i Gribskov Kommune. Ledelsen har ingen planer om at flytte, da der er plads nok til at udvide produktionen, der tæller 4.500 tusinde kvadratmeter. Et af konkurrenceparametrene er fortsat at levere høj kvalitet med en kort leveringstid, det vil sige fra dag til dag eller senest indenfor to uger. Tætningerne produceres i mål fra tre millimeter til tre meter i diameteren.

Billedtekst: Med på virksomhedsbesøget var fra Gribskov Kommunes borgmester Bent Hansen, kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen, næstformand for Udvalget for Erhverv og Oplevelsesøkonomi Daniel Frigast og erhvervskonsulent Lena Bodnia. Fra Erhvervshus Hovedstaden deltog adm. direktør Katrine Paaby Joensen, konsulentchef Flemming Troelsen og forretningsudvikler Jeanette Elgaard Carlsson.

Kontakter

Billeder

Om Erhvervshus Hovedstaden

I Erhvervshus Hovedstaden hjælper vi hvert år mere end 5.000 små- og mellemstore virksomheder med at skabe vækst og styrke deres udviklingspotentiale gennem uvildig sparring, specialiseret vejledning, workshops og programforløb. Vi hjælper virksomhederne med omstilling inden for fx bæredygtighed, internationalisering, digitalisering og innovation, som er nødvendig for at styrke deres konkurrenceevne og forretningsmuligheder både lokalt og globalt. Læs mere på www.ehhs.dk

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye