Live Nation Denmark ApS

Den albumaktuelle franske rock-blues duo, The Inspector Cluzo, indtager scenen i Pumpehuset 4. december 2023

Del
The Inspector Cluzo er et fransk rockband, der består af Laurent Lacrouts (guitar/vokal) og Mathieu Jourdain (trommer/vokal). Med deres unikke musikalske stil og engagerede politiske budskaber har bandet skabt en stærk tilstedeværelse på den internationale musikscene. Deres seneste album, "HORIZON" (2023), er blevet rost af kritikere verden over. ’’Dette mægtige album på 12 numre er fuld af overraskelser.’’ – skriver blandt andre Rock’N’Load og kvitterer med 9 ud af 10 stjerner.

Udover at Laurent og Mathieu er musikere, er de også fuldtidslandmænd, der bor og arbejder på en familiegård. Deres musik omhandler bl.a. deres landmandsliv og rører mange problematikker omkring den globale opvarmning. Især deres nyeste, kritikerroste album ''HORIZON'' indeholder mange politiske budskaber.

The Inspector Cluzo har etableret sig som en af de mest spændende live-acts på den internationale rockscene. Deres energiske og passionerede musikstil, der blander rock, blues og funk, har givet dem en dedikeret fanbase over hele verden.

Koncerten vil byde på en sprudlende stemning og en musikalsk rejse fyldt med rå energi. Oplev The Inspector Cluzo d. 4. december i Pumpehuset!

  

Billetpriser: 200 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 11. maj kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det finske metal-band, Blind Channel, spiller i Pumpehuset 22. april 202427.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Blind Channel er et finsk metal-band, hvis musik indeholder elementer fra nu-metal, alternative-rock og post- hardcore. Bandet blev dannet i 2013 og har siden da udgivet flere succesfulde singler og albums, som har fået millioner af streams. I 2021 repræsenterede de Finland i Eurovision Song Contest med sangen "Dark Side", som findes på deres seneste album ’’Lifestyles of the Sick & Dangerous’’ udgivet i 2022.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum