Mentech A/S

Mentech bliver autoriseret Lenovo Think-serie serviceudbyder i Danmark

Del

Mentech, en førende elektronikserviceudbyder i Norden, har annonceret, at de er blevet autoriseret Lenovo Think-serie serviceudbyder. Det betyder, at alle virksomheder og organisationer, der bruger produkter fra Lenovo Think-serien, nu kan få korrekt og autoriseret service hos Mentech.

Med flere og flere arbejdspladser, der benytter produkter fra Lenovo Think-serien, er det blevet centralt at forholde sig til, at elektronik fylder mere og mere i dagligdagen. Det er vigtigt for virksomhederne at sikre sig, at der findes en pålidelig elektronikserviceudbyder, som kan reparere deres computere, hvis de går i stykker. 

Derfor har Mentech prioriteret denne autorisering højt for at kunne hjælpe adskillige arbejdspladser med at etablere en bæredygtig tilgang til elektronik. 

"Vi er meget stolte af at kunne tilbyde autoriseret Lenovo Think-serie service til vores kunder. Vi tror på, at det er vores ansvar at hjælpe virksomheder med at gå i den bæredygtige retning, når det drejer sig om elektronik", udtaler en talsmand for Mentech.

Mentechs fokus på bæredygtighed er også blevet anerkendt i erhvervslivet, da de for nylig var med i top 50 cases i Børsens Bæredygtige Cases 2023. Samtidig tilbyder Mentech også samme service inden for verdensanerkendte elektronikmærker som Apple, Samsung, Huawei, Motorola og Acer. Dette er til kundernes fordel, da det betyder, at de har fagligt dygtige teknikere, der har adgang til mærkernes egne testsystemer og programmer for at kvalitetssikre deres arbejde på kundens elektronik. Disse services omfatter alt fra onsite teknikere til digitale innovative løsninger for virksomheder.

For mere information om Mentech: https://mentech.dk/

nullnull

Nøgleord

Kontakter

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, Gorunner og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum