Hjørring Kommune

Hjørring Kommune åbner nyt Foreningsværksted

Del
Tirsdag den 6. juni ruller Foreningsværkstedet den grønne løber ud for første gang. Foreningsværkstedet er et nyt initiativ, der skal understøtte foreningerne i Hjørring Kommune.

Foreningsværkstedet er et drop-in tilbud, hvor frivillige, trænere og bestyrelsesmedlemmer kan møde op i åbningstiden for at få sparring, inspiration og hjælp – for eksempel til rekruttering af frivillige, udviklingsprojekter, Fritidsportalen eller lige det, som de efterspørger.  

-Vi kan ikke takke vores foreninger nok. Hver dag udfører frivillige et enormt stort arbejde, som er med til at skabe gode oplevelser, fællesskaber og sundhed for børn, unge og voksne i kommunen. Med foreningsværkstedet er det vores håb, at vi kan gøre det lettere for de frivillige at drive en forening. Og det samtidig bliver en vej til at komme tættere på foreningerne, og hvordan vi sammen kan gøre det mere attraktivt at være en del af fællesskabet i vores foreninger og at være frivillig i Hjørring Kommune, siger Mathias Holger Nielsen, formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget i Hjørring Kommune.

I Foreningsværkstedet står konsulenter fra Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen samt medlemmer fra Fritids- og Folkeoplysningsudvalget klar til at hjælpe. Udover at foreninger kan få sparring på de projekter, som de drømmer om at føre ud i livet og hjælp til de udfordringer, de står overfor, så får kommunen og politikerne større indsigt i, hvordan de kan støtte foreningerne bedst og styrke samarbejdet. Der vil også hver gang være mulighed for at få rådgivning fra en ny ekstern konsulent med ekspertise indenfor forskellige områder.

Foreningsværkstedet har åbent den første tirsdag hver anden måned fra kl. 18.00 - 20.30. Første gang Foreningsværkstedet byder de frivillige velkommen, vil det være i byrådssalen på Hjørring Rådhus. Lokationen vil blive annonceret på mail til alle foreningerne fra gang til gang og kan også ses på Facebook og kommunens hjemmeside på https://hjoerring.dk/fritid-og-kultur/fritidsomraadet/foreningsvaerkstedet

Kontakter

Mathias Holger Nielsen, formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Hjørring Kommune på mobil 41937753 eller e-mail mathias.holger.nielsen@hjoerring.dk


Mads Søndergaard Thomsen, DGI Foreningskonsulent, Børne- Fritids- & Undervisningsforvaltningen, Hjørring Kommune på mobil 41223235 eller e-mail mst@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

7. klasser besøger Hjørring Kommunes sundhedsområde til ”Sammen om Livet”15.6.2023 11:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Onsdag d. 7. juni havde Sundhedscenter Hjørring besøg af fem 7. klasser til en dag med overskriften ”Sammen om Livet”. En titel som ligger i forlængelse af Hjørring Kommunes nye sundhedspolitik. Formålet med dagen var at præsentere eleverne for det arbejde kommunens sundhedsfaglige medarbejdere hver dag udfører og øge elevernes interesse for sundhed, krop, pleje og omsorg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum