Hjørring Kommune

Statsminister Mette Frederiksen åbner Naturmødet 2023

Del
Hele fire ministre tjekker ind, når Naturmødet torsdag den 11. maj for syvende gang slår dørene op til naturens eget folkemøde i Hirtshals.

I år bliver det ingen ringere end landets statsminister, der skyder mødet i gang kl. 14.00 i Thunderdome. Mette Frederiksen holder åbningstalen i selskab med forperson for Biodiversitetsrådet Signe Normand. Efter åbningen vil statsministeren besøge forskellige stande på Naturmødet.

Kl. 15.00 er det miljøminister Magnus Heunicke, der åbner ungdomsscenen Roots sammen værterne Tobias Sandfeld og Lene Bech Sanderhoff.

Senere ankommer et bredt udsnit af kollegerne fra Christiansborg - herunder minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Jacob Jensen og transportminister Thomas Danielsen.

Kl. 17.00 er der naturpolitisk topmøde i Thunderdome. Paneldeltagerne er: Pia Olsen Dyhr (SF), Mai Villadsen (EL), Martin Lidegaard (RV), Torsten Gejl (AL), Per Larsen (K), Ole Birk Olesen (LA), Magnus Heunicke (S), Nick Zimmermann (DF), Kim Edberg Andersen (NB), minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Jacob Jensen (V).

Debatten styres i år af moderator Tine Gøtzsche.

- Vi er rigtig glade for og stolte over, at statsministeren åbner årets Naturmøde – og for den politiske deltagelse i øvrigt. Vi ser det som en blåstempling af Naturmødet som en seriøs platform for den danske naturdebat, siger chef for Naturmødet, Leif Lund Jakobsen.

Stort og varieret program

Årets program kommer vidt omkring. Naturmødets fem scener sikrer, at der er noget for enhver smag, og der er aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Udover de faglige og politiske debatter bliver der mulighed for at dykke ned i havet, blive klogere på naturens rolle for vores mentale sundhed, deltage i vulvaquizzen, kåre Danmarks bedste naturformidler, rode med lort og døde dyr, møde en rigtig heks og meget meget mere.

80 organisationer og foreninger har booket stand i The Village - Naturmødets naturlige centrum. Her kan man opleve endnu flere debatter, workshops og andre spændende aktiviteter.

Naturmødet slutter lørdag den 13. maj kl. 16.00.

Kontakter

Chef for Naturmødet Leif Lund Jakobsen
Tlf. 41 22 48 91
leif.jakobsen@hjoerring.dk

Billeder

Links

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

7. klasser besøger Hjørring Kommunes sundhedsområde til ”Sammen om Livet”15.6.2023 11:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Onsdag d. 7. juni havde Sundhedscenter Hjørring besøg af fem 7. klasser til en dag med overskriften ”Sammen om Livet”. En titel som ligger i forlængelse af Hjørring Kommunes nye sundhedspolitik. Formålet med dagen var at præsentere eleverne for det arbejde kommunens sundhedsfaglige medarbejdere hver dag udfører og øge elevernes interesse for sundhed, krop, pleje og omsorg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum