3F

3F fortsætter som hovedsponsor for Danmarks bedste fodboldrække

Del
Fodbold og 3F passer perfekt sammen. Fællesskabet mellem Danmarks største fagforening og Danmarks største sportsturnering fortsætter yderligere mindst tre år. Navnet "3F Superliga" fortsætter frem til sommeren 2026.

Tilskuertallene til 3F Superliga har været støt stigende de seneste år, og sæsonen 2022/23 tegner til at sætte rekord. Det har partnerskabet med 3F faktisk en andel i. Lige fra begyndelsen af sponsoratet fik 3F medlemmer mulighed for at få billetter til kampene – og ledsagerbilletter med rabat – og der er kommet mange 3F medlemmer gennem indgangen til de danske stadions, siden 3F blev hovedsponsor tilbage i sæsonen 2019/20.

- Fodbolden og 3F passer perfekt sammen. Vi står for rigtigt mange af de samme værdier. Fællesskabet og holdspillet er det, der kendetegner både os og fodbolden. Så det er et naturligt sted for os at sikre samarbejde og synlighed omkring Danmarks største arbejderidræt, siger 3F-formand Henning Overgaard og fortsætter:

- Vi har været meget glade for samarbejdet omkring 3F Superliga og med klubberne. Det giver vores medlemmer en række fordele – og som Danmarks største og stærkeste fagforening giver det os en rigtig god synlighed at være med i 3F Superliga, siger Henning Overgaard.

Også hos Superligaen A/S er der begejstring over forlængelsen.

- Vi er superglade for at fortsætte fællesskabet med 3F. Vores partnerskab mellem Danmarks største fagforening og Danmarks største sportsturnering har fungeret utroligt godt. Vi sætter begge fællesskab i højsædet - og er med til at samle Danmark og danskerne i det fællesskab på tværs af Danmark, lyder det fra formand i Superligaen A/S Thomas Christensen.

3F formand Henning Overgaard og direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, vil begge være til stede ved aftenens kamp i 3F Superliga mellem FC Nordsjælland og F.C. København. Her vil der være mulighed for interviews. Kontakt Medie Manager i Divisionsforeningen, Lene Ugilt, på 22 61 84 99 for aftale om interview.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92 eller direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen 20 68 30 55

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

DA fordrejer debat om tilbagetrækning26.9.2023 10:21:58 CEST | Pressemeddelelse

- DA forsøger i dag at fordreje den offentlige debat om tilbagetrækningsordninger og ønsker igen at svinge pisken og sparekniven over slidte og nedslidte danskere, siger 3F's næstformand, Tina Christensen. - Men i løbet af det seneste år er det samlede antal danskere, som regeringen skønner vil være på efterløn, tidlig pension og seniorpension i 2030, blevet nedjusteret og er nu 16.000 lavere, end tidligere forventet. - På trods af denne kendsgerning forsøger DA at dramatisere specifikt tallet for seniorpension, og DA’s direktør problematiserer tilmed den lægelige vurdering, som ligger til grund for de nedslidte borgeres ret til seniorpension. - Det er da tankevækkende og socialt set meget usympatisk, at DA altid har et negativt fokus rettet imod de mest udsatte grupper, der ofte har haft den længste tilknytning til arbejdsmarkedet. - Derimod finder DA det åbenbart ikke bekymrende, at 8.000 velstillede danskere hvert år vælger at selvpensionere sig selv. Disse, formentlig veluddannede

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum