Aveny-T

Premiere på ny dansk radiodrama: På Pletten (9. - 12. maj 2023)

Del

Den 9. maj får forestillingen På Pletten premiere på Aveny-T. En rablende radio-tour de force skabt af Tobias Trier & Winnie Kristine, hvor publikum kommer tæt på et pulserende hverdagsliv, der udspiller sig omkring en blomsterbutik i provinsen.

Vær med på pletten når radioværterne Torben og Vanja sender formiddagsradio direkte fra blomsterbutikken Valmuen i provinsbyen Fjordsted. Her møder de et farverigt persongalleri og involveres i forviklinger og familiedrama, som kulminerer ved en dobbelt begravelse på Store Bededag.

Forestillingen udfoldes af skuespillerne Winnie Kristine og Tobias Trier, der i gennem 75 minutter præsenterer publikum for et miljø, som er både genkendeligt, morsomt og vanvittigt. Ideen med forestillingen er at fremkalde et vidtforgrenet humoristisk lystspil, baseret på virkelige hændelser og interviews med ansatte i en blomsterbutik på Midtsjælland.

Sangene, som bliver spillet i radioprogrammet På Pletten, fremføres live på scenen af de to skuespillere. Oplev blandt andet radiohits som Bred Pensel, Kun Li’ Rock og Forlænget Weekend.

Forestillingen spiller fire gange på Aveny-T, hvorefter den skal på turné rundt i landet.

Varighed: 75 minutter
Anbefalet alder: 15+
Idé og tekst: Tobias Trier og Winnie Kristine
Medvirkende: Tobias Trier og Winnie Kristine
Iscenesættelse: Johan Klint Sandberg
Komponist: Tobias Trier og Winnie Kristine
Producent: Tobias Trier og Winnie Kristine
Co-producent: Aveny-T
Forestillingen er støttet af Frederiksberg Kommune

Nøgleord

Kontakter

Links

Om Aveny-T

Aveny-T producerer og præsenterer teater af unge, om unge og til unge – i alle aldre. Teatret hylder diversitet og aktualitet og udkommer både i stort og intimt format. Vi skaber fællesskaber og oplevelser i mødet mellem levende kunst og publikum - og vi præsenterer et mangfoldigt univers af scenekunst, musik og film. På Aveny-T skal vi undres og muntres - sammen.

Følg pressemeddelelser fra Aveny-T

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aveny-T

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum