Klimarådet

Ny analyse fra Klimarådet 9. maj

Del
Tirsdag d. 9. maj kl. 12 offentliggør Klimarådet analysen Sikker elforsyning med sol og vind – Mulige løsninger for et fremtidigt elsystem under pres. Analysen er tilgængelig for journalister i klausuleret form fra torsdag d. 4. maj kl. 12.

Klimarådet undersøger i en ny analyse, hvad det får af betydning for elforsyningssikkerheden, når strømmen i stigende grad kommer fra vind og sol, og en stigende andel af strømproduktionen ikke vil kunne tilpasses forbruget i samme grad som tidligere. Analysen er tilgængelig i klausuleret form for journalister fra i morgen torsdag d. 4. maj kl. 12.

Journalister, der ønsker en klausuleret version af analysen, kan sende en mail med navn og medie til presse@klimaraadet.dk.

For aftale om interview kontakt Klimarådets presseafdeling på presse@klimaraadet.dk eller på telefon 23 25 00 45.

Kontakter

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver regeringen om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde bl.a. velfærd og udvikling. Klimarådet skal årligt vurdere, om regeringens klimaindsats anskueliggør, at de danske klimamål nås. Rådet skal desuden bidrage til den offentlige debat og udarbejder også løbende analyser og anbefalinger til klimaindsatsen.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum