Bellagroup A/S

CIFF x Revolver løfter sløret for en samlet messe 9.-11. august 2023

Del
I kølvandet på CIFF’s opkøb af den forhenværende messekonkurrent Revolver i starten af 2023, præsenteres nu et nyt, samlet showcase-setup i Bella Center Copenhagen til modeugen i august. Ved at samle kræfterne skal CIFF x Revolver bidrage til oplevelsen af ét København for alle besøgende.
CIFF x Revolver finder sted i Bella Center d. 9.-11. august 2023. Foto: Thomas Degner
CIFF x Revolver finder sted i Bella Center d. 9.-11. august 2023. Foto: Thomas Degner

CIFF - Copenhagen International Fashion Fair og Revolver lægger deres ekspertise, netværk og ressourcer sammen for at skabe en ny og forbedret messeoplevelse. Med hele 20.000 udstillingskvadratmetre som afsæt skal de mere end tre årtiers succesfulde erfaringer fra CIFF krydsbestøves med Revolvers nyskabende tilgang og tilsammen forme et nyt, holistisk univers i Bella Center Copenhagen.

”Sammen kan vi mere. Så kort kan det siges. Vi sprænger de tidligere barrierer for bedre at kunne kaste det fortjente og fornødne spotlys på alt det bedste fra dansk, skandinavisk og international mode. Vi vil facilitere en langt mere sammenhængende handelsmesse, som skaber reel værdi og udvikling for udstillere såvel som indkøbere,” fortæller CIFF-direktør, Sofie Dolva.

Fra d. 9.-11. august vil CIFF x Revolver derfor slå dørene op til en tidssvarende, 360-graders showcase, hvor mere end 800 brands indenfor herretøj, dametøj, livsstilsprodukter og beauty kurateres i relevante markedssegmenter fra talentstadiet til de helt etablerede aktører - fra det ultralokale til det internationale niveau.

Den første udgave af CIFF x Revolver understreger hovedorganisationen CIFF’s mangeårige engagement i at drive handel, vækst og opmærksomhed for sine udstillere gennem en samlet netværksinfrastruktur side med en fysisk platform på messen. Dertil kommer et stærkt internationalt program med over 200 inviterede indkøbere, trend talks med brancheeksperter og en nyopdateret CIFF x Revolver app.

”Vi har et overordnet fokus på at pleje og dyrke et kraftfuldt fællesskab på tværs af mode, livsstil og beauty," siger Sofie Dolva, og slutter:

"Med CIFF x Revolver-formatet sætter vi ekstra strøm til vores ønske om at inspirere og hylde branchen over en bred kam ved at facilitere vidensdeling, medieopmærksomhed og handelsmuligheder ét sted: En ny, samlet destination, som giver alle involverede mulighed for at få det meste ud af deres modeugetid i København.”

  • Registrering til CIFF x Revolver i august åbner d. 9. maj 2023 via www.ciff.dk

Kontakter

Billeder

CIFF x Revolver finder sted i Bella Center d. 9.-11. august 2023. Foto: Thomas Degner
CIFF x Revolver finder sted i Bella Center d. 9.-11. august 2023. Foto: Thomas Degner
Download
Download

Information om Bellagroup A/S

Bellagroup A/S
Bellagroup A/S
Center Boulevard 5
2300 Copenhagen S

+45 32 52 88 11https://bellagroup.dk/

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality.

Venuedelen består af kongres-, event- og mødedestinationerne Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproducerede, store events tæller bl.a. CIFF x Revolver, Bogforum og Copenhagen Gaming Week.

Bellagroup driver tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel med til sammen næsten 1.600 værelser

Følg pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Det fulde program er landet: Her er 14 højdepunkter til Bogforum 20231.9.2023 07:23:00 CEST | Pressemeddelelse

Når landets største litteraturfestival vender tilbage for 31. gang i weekenden d. 3.-5. november, bliver det i et Bella Center fyldt til bristepunktet med læseglade litteratursjæle i alle aldre og et program, der bugner af oplevelser fra det smalle til brede - fra det lokale til det internationale. Det fulde overblik ligger nu klar, og vi samler 14 nedslag til Bogforum-elskere i alle afskygninger.

Nu får København sin nye, internationale festival for gaming og esport30.8.2023 12:43:03 CEST | Pressemeddelelse

Den 12.-14 januar 2024 bliver Copenhagen Gaming Week en realitet. Flere års udviklingsarbejde kulminerer i en tre dage lang festival, hvor alle aspekter, genrer og subkulturer af gaming og esport samles i Bella Arena og Bella Center Copenhagen. Målet er at positionere København og Danmark på den internationale scene, og eventet skal over tid brede sig til gavn for hele byen og branchen.

Ovenpå ”umættelig efterspørgsel”: Københavnsk arena sætter ekstra Love Actually-juleshow i salg22.8.2023 14:51:42 CEST | Pressemeddelelse

I 2023 fylder verdens måske mest elskede og romantiske julefilm 20 år. Tusindvis af billetter er allerede røget over disken, når jubilæet fejres med en storstilet decemberoplevelse i Bella Arena på Amager. Her skal biografhygge og symfoniske kuldegysninger gå hånd i hånd til Love Actually In Concert. Derfor er arrangørerne nu klar med en ekstraforestilling.

Alle er inviteret: Oh Land synger på catwalken, når Københavns største modeshow vender tilbage26.7.2023 10:40:08 CEST | Pressemeddelelse

Normalt kan den københavnske modeuge let føles som lukket land for den brede befolkning. Men moden er for alle, og den er både kunstnerisk og kommerciel. Med det afsæt slår modemessen CIFF for anden gang dørene op til et drømmeland af et gigantmodeshow mandag d. 7. august i Bella Arena inkl. minikoncerter med Oh Land og Emil Kruse. Billetterne er netop sat til salg for 85 kr. pr. stk.

CIFF x Revolver: Sådan bliver oplevelsen på Skandinaviens største, samlede modemesse i København d. 9.-11. august6.7.2023 07:46:31 CEST | Pressemeddelelse

De sidste forberedelser er undervejs til den allerførste udgave af CIFF x Revolver efter fusionen af de to tidligere messekonkurrenter i starten af 2023. Mange i branchen har nysgerrigt afventet, hvordan sammensmeltningen af de to messer tænkes forløst under samme tag i Bella Center Copenhagen. Nu præsenteres planerne for et gentænkt layout, kunstneriske samarbejder, et internationalt talkprogram og kuraterede mad-pop-ups, som alle understøtter visionen om ét København til modeugen i august.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum