Fors A/S

Nu begynder udrulningen af fjernvarme i Vindinge

Del
De første spadestik til den nye hovedledning, som skal føre fjernvarmen ind til Vindinge, er klar til at blive taget. Det betyder, at de første kunder i Vindinge kan se frem til at blive koblet på fjernvarmenettet i løbet af sommeren.

Stabil, konkurrencedygtig og grøn fjernvarme strømmer i løbet af sommeren ind til de første kunder i Vindinge. Forsyningsselskabet Fors A/S gør netop nu klar til at tage de første spadestik til den nye hovedledning, der skal transportere fjernvarmen ind til Vindinge, og forventningen er, at de første kunder har fået deres fjernvarmestik ind til deres bolig i løbet af sommeren.

-          Vi er rigtig glade for, at vi i en tid, hvor det på grund af mange udefrakommende faktorer kan være svært at gennemføre rentable fjernvarmeprojekter, der kommer kunden til gode, er i stand til at sætte et projekt af denne størrelse i gang. Vi har mærket en meget stor interesse for fjernvarme i Vindinge, men også helt generelt. På sigt vil godt 900 husstande i Vindinge få mulighed for at skifte deres eksisterende varmekilde ud med en grønnere varmekilde til glæde for både klimaet og kundens forsyningssikkerhed, siger projektchef i Fors A/S, Søren Baungaard Sørensen.

Den nye hovedledning var oprindeligt planlagt til at løbe via Lundbjerg Allé. Fors A/S har dog af praktiske hensyn besluttet at føre ledningen via Tingvej i stedet. Det betyder, at flere end 20 ekstra husstande end først forventet nu kan komme med på fjernvarmenettet. Og det endda længe før end forventet.

-          Uforudsigeligheden på energimarkedet taget i betragtning er det naturligvis glædeligt for den enkelte kunde, at vi snart kan tilbyde et nemt, stabilt og grønt alternativ til kunderne i Vindinge. I et større perspektiv er vi rigtig glade for, at vi nu kan være med til at sætte endnu mere skub i den grønne omstilling og understøtte vores ejerkommunes grønne dagsorden, siger Søren Baungaard Sørensen.

www.fors.dk/vindinge kan man læse mere om udrulningen af den grønne fjernvarme til Vindinge.

Kontakter

Billeder

Information om Fors A/S

Fors A/S
Fors A/S
Tåstrup Møllevej 5
4300 Holbæk

70 20 20 66https://www.fors.dk/

Hos Fors A/S er vi cirka 200 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser. I alt når vi hver dag 200.000 kunder med et eller flere af vores produkter.

Vi er ISO-certificerede for at sikre sammenhæng mellem strategi, politikker, procedurer og konkrete handlinger. Læs mere om vores ISO-certificering her.

Følg pressemeddelelser fra Fors A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fors A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum