Danske Spil A/S

Vandt 500.000 på påske-skrabelod: ”Jeg kan slet ikke forstå, at jeg kunne være så heldig!”

Del

En kvinde fra Østsjælland kan stadig ikke helt forstå, at hun har skrabet sig til hovedgevinsten på 500.000 kroner på påske-skrabeloddet ’Gækkebrev’: ”Hvem er dog så heldig at gå ned for at handle i ’365 Discount’ og købe et skrabelod til 500.000 kroner?” spørger hun vantro.

Et pensionist-ægtepar fra Østsjælland fik mere end bare påskeæg og påskeharer med hjem i kurven, da kvinden for nyligt var nede for at handle i den lokale discount-butik.

”Jeg købte også et skrabelod, et Gækkebrev, men jeg skrabede det ikke. Jeg vinder aldrig mere end 25-50 kroner, så jeg gik først rundt derhjemme uden at tænke over det. Men så kom jeg i tanke om det og satte mig ned for at skrabe,” fortæller kvinden.

”Jeg så ikke, at der var gevinst i første omgang, men så kiggede jeg igen og tænkte: ’Det er løgn!’,” fortæller hun. For jo: Hun havde lige skrabet tallet 500.000 tre gange på det samme skrabelod.

Da kvindens mand kort efter kom hjem, bad hun ham først sætte sig ned, før hun viste ham skrabeloddet, der lå på bordet. Han kiggede på det og nikkede så: Den var god nok – det var skrabeloddet med hovedgevinsten på 500.000, som lå foran dem.

”Og så fandt jeg ud af, at der kun er et eneste Gækkebrev-skrabelod i hele Danmark, hvor der er 500.000 kroner på. Og så spørger jeg: ”Hvem er dog så heldig at gå ned for at handle i ’365 Discount’ og købe et skrabelod til 500.000 kroner?” siger hun vantro.

Kvinden fortæller, at hun og manden nu har planer om en rejse sydpå med både børn og børnebørn – det skulle der nok være råd til, mener hun.

”Vi er jo i den alder, hvor vi ikke skal ud at købe hus og hjem, men vi kan godt lide at tage sydpå... Og ellers skal vi bare bruge pengene til at hygge os med. Vi planlægger for eksempel et weekendophold med lidt luksus for os selv,” fortæller kvinden.

Om Quick

Quick er Danske Spils navn for de populære skrabelodder, som danskerne har kunnet købe siden 1992. Quick tilbyder spil af mange slags og størrelser - og med både mindre og store præmier på spil.  Danske Spil har traditionen tro sendt tre særlige påske-skrabelodder i handlen: Mega Påske, hvor man kan vinde 2.000.000 kroner, Påskeæg med en hovedpræmie på 1.000.000 kroner – og så skrabeloddet ’Gækkebrev’, der byder på en hovedgevinst på 500.000 kroner. Man kan også skrabe alle Quick-skrabelodderne online på danskespil.dk.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye