Ishøj Kommune

Kom til åbent hus på Ishøj Kulturskole

Del
Prøv instrumenter, dans og billedkunst og mød kulturskolens lærere, når Ishøj Kulturskole inviterer til åbent hus onsdag den 24. maj kl. 17-19

Vil du lære at spille et instrument, synge, danse eller være kreativ med billedkunst og drama, så skal du tage forbi åbent hus på Ishøj Kulturskole og få en forsmag på skolens mange muligheder.

Rundt om i undervisningslokalerne vil du kunne møde kulturskolens lærere og få en snak om undervisningen og prøve de forskellige instrumenter, som du kan gå til på kulturskolen – fx violin, guitar, fløjte, saxofon, trommer, cello, klarinet, baglama og mange flere.

Har du lyst til at prøve at danse eller være kreativ i billedkunstlokalet, er der også mulighed for det.

Kl. 17 kan du i fællessalen høre nogle af kulturskolens elever spille koncert sammen med 2. klasser fra Ishøjs skoler.

Til åbent hus vil der være mulighed for at tilmelde sig den nye sæson på stedet. Kontoret står klar til at hjælpe med tilmelding og rådgive om valg af instrument eller hold.

Tilmelding til sæson 2023-24 er åben

Når du tilmelder dig kulturskolen, bliver du en del af et kreativt fællesskab med mange forskellige oplevelser og sociale aktiviteter udover din undervisning – fx optræden i Tivoli, udstilling på ARKEN, fællesdage for alle elever, koncertoplevelser, museumsbesøg, pizzaspisning og meget mere.

Du kan lige nu tilmelde dig næste sæson på kulturskolens hjemmeside ishojkulturskole.dk. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 4357 6060.

Undervisningsperioden på kulturskolen er fra den 1. september til den 15. juni.

FAKTABOKS: Ishøj Kulturskole er for alle

Kulturskolen tilbyder undervisning inden for dans, musik, billedkunst og drama for alle aldre. Her kan du dyrke dine kreative interesser – uanset niveau eller ambitioner. Alle undervisere er veluddannede inden for deres fag. De har mange års erfaring og bruger de nyeste undervisningsmetoder.

Ishøj Kulturskole er beliggende ved siden af Idrætscentret på Vejledalen 9, men har også undervisning på folkeskolerne i Ishøj.

Kontakter

Anne Christine Berggreen, kommunikationsmedarbejder på Ishøj Kulturskole: 4357 6035 / acb@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye