TDC Erhverv

Ny undersøgelse: Danskere foretrækker stadig onlinemøder frem for fysiske møder

Del
Flere danskere afskaffer fysiske møder til fordel for online møder. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Wilke.
administrerende direktør i TDC Erhverv, John Henriksen
administrerende direktør i TDC Erhverv, John Henriksen

Danskernes arbejdsliv har I mere end tre år handlet om hjemmearbejde, online møder og virtuelt samarbejde. Selvom man skulle tro at danskerne er blevet trætte af online møder, så foretrækker mere end halvdelen af danskere stadig de virtuelle mødertil fordel for fysiske møder.  

En ny undersøgelse foretaget af Wilke på vegne af TDC Erhvervog Cisco viser, at 54 pct. af danskerneforetrækker online møderfrem for fysiske møder. Det hænger sammen med, at 60 pct. hiver deres arbejdscomputer med hjem og tager mindst en hjemmearbejdsdag om ugen. 

Ifølge administrerende direktør i TDC Erhverv, John Henriksen, stiller den fortsatte interesse for en mere grænseløs og fleksible arbejdsplads nye krav til måden, virksomheder organiserer sig på: 

”Tre år med hjemmearbejde og videomøder har ikke kun lært danskerne at dele skærm med sine kolleger og huske at unmute mikrofonen, når der skal siges noget. Det har vist dem, at strukturerne omkring ens arbejdsliv ikke behøver være så fastlåst, som vi hidtil har set. Wilkes undersøgelse viser, at vi alene på at skifte fysiske møder ud med online møder har sparet 33 minutter dagligt. Minutter der i stedet kan bruges på samvær med familien, en god løbetur eller noget helt tredje, der er med til at opretholde en god work-life balance.” 

Mange fordele forbundet med online samarbejde 

Den øgede brug af online samarbejde er ikke kun noget, der kommer medarbejderne til gode. Det er også noget, der øger effektiviteten og skaber værdi for arbejdspladsen. Den grænseløse arbejdsplads gør det muligt at samarbejde uanset tid, sted og beliggenhed. Men skal de danske virksomheder høste frugterne af de teknologiske muligheder kræver det bedre uddannelse af medarbejderne.  

På trods af vi i dag burde være rutinerede i den mere hybride tilgang til sit arbejdsliv, får danskerne nemlig ikke nok ud af online samarbejdsværktøjer. Et eksempel fra Wilkes undersøgelse er, at hver tredje dansker efterspørger en whiteboard-løsning i forbindelse med online møder. En løsning der allerede findes hos de fleste samarbejdsværktøjer. 

Det får nu TDC Erhverv og Cisco til at gå ind i kampen for at hjælpe danske virksomheder med at uddanne medarbejderne, så de bliver bedre i stand til at udnytte de mange muligheder. 

” Vi er alle hurtigt blevet rigtig gode til online møder, men der er tegn på, at vi kan blive endnu bedre. Hos Cisco tilbyder vi Webex, et online samarbejdsredskab, der hver dag bruges af tusindvis af virksomheder til online møder. Der er nogle eksisterende funktioner, der kan forbedre oplevelsen for brugerne i Danmark yderligere. Det vil vi sammen med TDC Erhverv nu fokusere på hverv, så vi kan skabe et mere succesfuld online samarbejde,” siger CEO for Cisco i DanmarkCynthia Koetsier-Beerten. 

Billeder

administrerende direktør i TDC Erhverv, John Henriksen
administrerende direktør i TDC Erhverv, John Henriksen
Download

Information om TDC Erhverv

TDC Erhverv
TDC Erhverv
Teglholmsgade 1
2450 København SV

https://erhverv.tdc.dk/

Om TDC Erhverv
TDC Erhverv tilbyder en bred og dyb portefølje af løsninger inden for connectivity, digitalt samarbejde og relateret it-sikkerhed. Det betyder, at de kan dække de fleste virksomheders behov 360 grader – uanset størrelse eller kompleksitet. Kort sagt; TDC Erhverv forbinder og forener kunder, medarbejdere og omverden. Sikkert og stabilt. Det frigiver tid og skaber sammenhæng, overblik og nye digitale muligheder for såvel små som store, offentlige som private virksomheder i Danmark.

Læs mere om TDC Erhverv på tdc.dk.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

TDC Erhverv lancerer banebrydende løsning på cloudproblematik13.6.2023 08:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Sager som kritikken af Aula herhjemme, og det tyske datatilsyn, der har fastslået at myndigheders brug af Office 365 i Tyskland er ulovligt, har skabt store bekymringer både hos privat virksomheder og offentlige organisationer. For hvad gør vi i Danmark ved problematikken omkring brugen af cloudløsninger og opbevaring af data udenfor EU? Det har TDC Erhverv som de første nu fundet løsningen på, når de lancerer en ny og innovativ platform under navnet TDC Erhverv CloudKey™. Med den nye platform sikres ikke blot beskyttelse af brugernes data, men også at de store cloudløsninger fortsat kan bruges. Dermed vil tidligere investeringer i cloudteknologi og løsninger ikke gå tabt.

TDC Erhverv samler sine aktiviteter og løsninger mod erhvervsmarkedet under ét navn6.6.2023 13:01:37 CEST | Pressemeddelelse

TDC Erhverv vil fremover udelukkende markedsføre sig under navnet TDC Erhverv, og dermed udgår navnet NetDesign. Sammenlægningen er en naturlig udvikling, hvor et hastigt voksende marked for digital infrastruktur, samarbejdsløsninger og it-sikkerhed kalder på end-to-end leverandører, hvilket understøttes af at flere og flere kunder efterspørger samlet leverance og ikke mindst service, kvalitet og support.

Ny stærk sikkerhedsløsning til SMV’er: TDC Erhverv lancerer indbygget internetfilter5.9.2022 11:53:42 CEST | Pressemeddelelse

TDC Erhverv tager i dag et banebrydende skridt mod at højne den generelle it-sikkerhed blandt danske virksomheder, hvor særligt SMV’erne er udsatte. Som den første og førende B2B-teleudbyder i Danmark tilbyder TDC Erhverv nu et integreret DNS-sikkerhedsfilter som standard i alle internetløsninger. Dermed bliver små- og mellemstore virksomheder bedre beskyttet mod de tiltagende phishing- og ransomwareangreb helt uden ekstra beregning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum