Aalborg Kongres & Kultur Center

Ny kulturchef i Aalborg Kongres & Kultur Center

Del
Det bliver den konstituerede kulturchef Christian Ahnfeldt Kjeldsen, der også permanent indtager stillingen som kulturchef i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) – Nordjyllands helt store spiller på området.

Siden december 2022 har Christian Ahnfeldt Kjeldsen varetaget stillingen som konstitueret kulturchef i AKKC, og fra dags dato bliver stillingsbetegnelsen som kulturchef permanent. Det betyder, at han bliver daglig leder af afdelingen Kultur & Event.

  • Valget er faldet naturligt på Christian fordi, det stærke team af specialister, med ham i front, har formået at nytænke vores kulturprogram. Derudover er der også sket en række nye tiltag på eventsiden, og vi performer virkelig flot på området Kultur & Event i forhold til den retning, vi gerne vil arbejde os hen imod. Derfor er det helt oplagt, at Christian skal fortsætte i spidsen for teamet, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Christian Ahnfeldt Kjeldsen bliver dermed AKKC’s anden profil blandt ledelsen, som har begyndt karrieren i huset gennem en praktikstilling. Han gjorde sin entré som praktikant i afdelingen Sponsor & Bæredygtighed i efteråret 2020. Efter endt uddannelse på Aalborg Universitet trådte han direkte ind i stillingen som personlig assistent for direktør Nicolaj Holm. En stilling, hvor han også hurtigt blev ansvarshavende på flere projekter, blandt andet AKKC’s succesfulde kulturkoncept Drivhuset.

  • Christian har som min personlige assistent været meget dybt involveret i vores nye strategi for huset. Gennem dét arbejde, og hans funktion som sekretær for bestyrelsen, har han om nogen en indsigt i, hvad det er for en linje AKKC vil hen imod på kulturområdet de kommende år. Som projektansvarlig for Drivhuset har han derudover vist evnen til at tage de strategiske beslutninger og implementere dem i virkeligheden med stor succes, fortsætter Nicolaj Holm.

Den unge nordjyde må altså siges at have gjort kometkarriere i Nordjyllands store kongres- og kulturhus, der netop har kunnet fremlægge et rekordstort regnskabsresultat for 2022.

Billeder

Information om Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

+45 99 35 55 55http://www.akkc.dk/

Med flere end en halv million gæster årligt til Musik & Teater, Messer & Udstillinger og Møder & Kongresser er Aalborg Kongres & Kultur Center et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre.

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum