Grønbech PR

Camilla er ny kommunikationsmedarbejder

Del
Camilla Legaard Jacobsen fra Lyngby er startet som kommunikationsmedarbejder hos Grønbech PR og kommunikation, som har kontorer i Dragør og Horsens.
Camilla Legaard Jacobsen - billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.
Camilla Legaard Jacobsen - billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.

Hun er uddannet Cand.mag. i engelsk fra Københavns Universitet, men det er ikke det engelske sprog, som er blevet hendes levevej. I stedet bruger hun i dag sine evner til at komponere fængende tekster på dansk og få dem ud til relevante målgrupper.

Hos Grønbech kommer Camilla Legaard Jacobsen til at hjælpe specialistvirksomheder med at få de gode historier fortalt, sådan at virksomhedernes kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere lægger mærke til det.

”Jeg elsker at skrive tekster og formidle viden. Det er dejligt at kunne finde den helt rigtige vinkel på en historie og få modtagerne til at interessere sig for den. Det er det, der driver mig – at få de gode historier ud i verden,” siger Camilla Legaard Jacobsen.

Camilla har erfaring med PR- og kommunikationsarbejde fra forlagsbranchen, hvor hun har hjulpet forfattere med at skabe opmærksomhed omkring deres bøger. Hos Grønbech PR og kommunikation skal hun hjælpe med at forfatte tekster, arbejde med PR, webredaktion og opslag på sociale medier.

Billeder

Camilla Legaard Jacobsen - billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.
Camilla Legaard Jacobsen - billede kan frit benyttes ved omtale af navnenyheden.
Download

Information om Grønbech PR

Grønbech PR
Grønbech PR
A. P. Møllers Alle 9B
2791 Dragør

https://www.groenbech.com/da/

Følg pressemeddelelser fra Grønbech PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønbech PR

Specialisternes kommunikationsbureau fylder 15 år10.10.2022 12:02:32 CEST | Pressemeddelelse

Bedre frem for større er mottoet for Grønbech PR og kommunikation, der har udviklet sig fra en mand- og konevirksomhed i den private villas børneværelse til specialistvirksomhedernes og ejerlederes betroede PR-partner. Grønbech PR og Kommunikation med base i Dragør har fundet sin niche i branchen ved at hjælpe små og mellemstore specialistvirksomheder med at fortælle gode historier. Nu fejrer bureauet 15-års jubilæum.

PR-bureau for specialistvirksomheder åbner kontor i Horsens19.5.2022 08:42:45 CEST | Pressemeddelelse

Grønbech PR og kommunikation har gennem de seneste 15 år hjulpet dygtige specialistvirksomheder i hele landet med at blive mere synlige og succesfulde. Bureauet har de senere år oplevet, at endnu flere virksomheder har fået øjnene op for betydningen af professionel online storytelling og PR. Det gælder også virksomheder vest for Storebælt. Derfor udvider bureauet nu og åbner kontor i Horsens, så man fremover kan være tæt på sine gode kunder i Jylland og på Fyn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye