Brintbranchen

Brintbranchen udvider medlemskredsen med Bureau Veritas

Del
Bureau Veritas har meldt sig ind i Brintbranchen. Klassificerings- og certificeringsselskabet kommer med stor erfaring og fokus på sikkerhed i forbindelse med brintprojekter, og tilføjer derfor værdi i alle led af brint- og Power-to-X-værdikæden.

Det er med stor glæde, at Brintbranchen annoncerer, at medlemskredsen er blevet større med indmeldelsen af Bureau Veritas. Bureau Veritas er et globalt, uvildigt klassificerings- og certificeringsselskab, som har solid erfaring med at rådgive om og certificere sikre brintløsninger, både i Danmark og internationalt, for eksempel ved etablering af brinttankstationer og brintbrug i maritime miljøer.

”Stort velkommen til Bureau Veritas, som er en vigtig og anerkendt aktør indenfor rådgiver- og klassificeringsbranchen. Sikkerhed er ét af de vigtigste temaer i den stødt voksende brint- og Power-to-X-industri, og skal tænkes ind i alle dele af værdikæden. Certificering af grønne brændsler vil også komme til at spille en større rolle i fremtiden. Det er godt, at Bureau Veritas kan byde ind med stor ekspertise på området, og vil være med til at løfte branchen sikkert til storskala og kommercialisering. Vi glæder os til samarbejdet,” siger Brintbranchens direktør, Tejs Laustsen Jensen, om det nye medlem.

Henrik Naabye, Head of Hydrogen & Green Power Energy – Nordics fra Bureau Veritas siger om indmeldelsen:

“Vores globale strategi omkring brint er ambitiøs og drevet af engagement fra topledelsen. Vi ønsker at bidrage til et stærkt dansk fællesskab i brint- og PtX-branchen, hvor vi kan supportere hele værdikæden både lokalt og globalt. Vi glæder os til et givtigt samarbejde med Brintbranchen og dens medlemmer."

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Brintbranchen

Brintbranchen
Brintbranchen
Vesterbrogade 1C, 2. sal
1620 København

+4539202003https://brintbranchen.dk/

Brintbranchen er hovedorganisationen for brint og PtX i Danmark, og varetager interesserne af over 30 medlemmer, som alle arbejder med brint, Power-to-X, brændselsceller, metanol, elektrolyse, electrofuels og andre brintløsninger.

Brintbranchen ser brint som nøglen til at gøre Danmark og verden uafhængig af fossilt brændstof. Vi er aktive i alle led af værdikæden – fra forskning og udvikling til industriprojekter i storskala.

Brintbranchen skaber de bedst mulige rammer for forskning, udvikling, produktion og eksport af branchens teknologier og produkter, og arbejder for, at Danmark udmønter sit potentiale til at blive et forgængerland på brint og Power-to-X-teknologi til gavn for klima, beskæftigelse og eksport.

Følg pressemeddelelser fra Brintbranchen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Brintbranchen

Finanslovens grønne visioner skal konkretiseres31.8.2023 14:08:53 CEST | Pressemeddelelse

Regeringen har netop præsenteret et finanslovsudspil, der indeholder mange gode takter, som nu skal konkretiseres i de kommende forhandlinger. Penge til omstilling af den tunge vejtransport, ny grøn ramme og en styrkelse af udenrigstjenesten er alle positive initiativer. Men hvis Danmark skal holde vores grønne førerposition på brint- og Power-to-X, er det nødvendigt med langt mere konkret handling og industriel udvikling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum