ATP Ejendomme

Danmarks største kontorhotel er åbnet i det centrale København med den hybride arbejdsplads i centrum

Del
I foråret 2023 åbner Danmarks største kontorhotel på næsten 9.000 m2 i Shellhuset. Åbningen markerer kulminationen på et visionært renoveringssamarbejde mellem kontorhoteloperatør ordnung og bygherre ATP Ejendomme. Det har resulteret i et moderne kontorhotel med fokus på detaljen, det gode arbejdsmiljø og en fuld fleksibel og fremtidssikret ejendom.

Mindre og mellemstore virksomheder oplever i dag en øget digital udvikling, og efterspørger i stigende grad mulighederne for hybridarbejde, som udviklingen har åbnet op for. SMV’er drager samtidig store for-dele ved øget fleksibilitet, muligheder for at op- og nedjustere kontorkapaciteten løbende og for at have faciliteter til rådighed, som ellers kun forbindes med et firmadomicil. Det er en del af forklaringen bag det stigende udbud af kontorhoteller. Det mener Hauke Haas, CEO i ordnung.

”Vi oplever en stor vækst af virksomheder, der med rettidig omhu for øje, ser behov for at kunne tilpasse sig hurtigt skiftende markedsbehov, mens den hybride arbejdsplads repræsenterer en ny æra af fleksibili-tet, som matcher fremtidens arbejdsmarked. Og det er blandt andet derfor, at Shellhuset i dag står som kontorhotel,” siger Hauke Haas.

En oplagt samarbejdspartner

ATP Ejendomme har, som bygherre på projektet, stået bag renoveringen af Shellhuset, og har på mange måder været den ideelle partner til ordnung. Kontorudlejning som en fuld-service-ydelse er nemlig også et tilbud, som ATP Ejendomme i stigende grad udruller til sine erhvervskunder.

”Space-as-a-service og den hybride arbejdsplads er koncepter, som vi i høj grad skeler til, når vi renoverer og indretter kontorejendomme. Samarbejdet med ordnung på Shellhuset har derfor også haft et naturligt udgangspunkt, og hjælper os til at blive klogere på, hvad der gør konceptet ideelt for mange af fremtidens erhvervsdrivende,” fortæller Jan Johansen, ejendoms- og udviklingsdirektør i ATP Ejendomme.

Lidt udenfor normalen

Når ATP Ejendomme renoverer og tilrettelægger kontormiljøer, er det normalt i dialog med én eller få virksomheder, som flytter ind i lejemålet. Det har ikke været tilfældet på Shellhuset, hvilket ifølge Jan Jo-hansen har gjort tilblivelsen af kontorhotellet til en særlig interessant udfordring:

”Sammen med ordnung har vi skulle kigge længere frem og skabe et arbejdsmiljø, som ikke alene passer til én indflytter, men derimod appellerer til et væld af forskellige erhvervskunder af varierende størrelse. For os er det en mulighed for at udfordre måden, vi indretter fremtidens kontorer på, så det har på alle måder været en lærerig renovering,” fortæller Jan Johansen.

ordnung udvider i København

Kontorhotellet i Shellhuset er en stærk tilføjelse til ordnungs omfattende tilstedeværelse i hovedstaden. Selv med udlejning blandt andet på Strandvejen i Hellerup, Gammel Kongevej på Frederiksberg og Bred-gade i København K er det nye kontorhotel noget særligt:

”Tilrettelæggelsen af Shellhuset har i den grad gjort det muligt for os at imødekomme kravene fra en bred vifte af virksomheder og deres individuelle behov. Fra den dag, vi satte vores underskrift på lejekontrakten, har det været vores mål at skabe en mindeværdig oplevelse for vores lejere. Vi har indrettet etagerne med fokus på eksklusivitet og ordentlighed, og hvert element er nøje udvalgt, for at vores lejere kan nyde en produktiv og behagelig arbejdsdag. Og den sublime beliggenhed taler næsten for sig selv,” afslutter Hauke Haas fra ordnung.

Kontorhotellet åbnede d. 1. februar og forventes fuldt udlejet i løbet af 2023.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ATP Ejendomme

Hos ATP Ejendomme brænder vi for at skabe de helt rigtige rammer om din virksomhed. Så du kan have dit fulde fokus på dine kunder, medarbejdere og forretning.

Vi ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark. For os handler det om meget mere end bare mursten og beliggenhed. Det handler nemlig om at skabe rum til mennesker, ideer og den tid, vi lever i. Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der kan være med til at løfte dig ind i fremtiden. Så det gør vi – om det gælder et fullservice kontorfællesskab, et nytænkende spisested eller et ikonisk domicil. Og vi stiller alle vores kompetencer til rådighed for dig i én sammenhængende løsning – du får den fulde pakke, mens vi tager det fulde ansvar. Det ligger i vores DNA at skabe værdi. For dig som kunde, for din forretning, og i sidste ende for os alle sammen. For ATP Ejendomme er, som en del af ATP-familien, ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, vi skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer.

Følg pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum