Kongernes Samling

Clement Kjersgaard holder foredrag om demokrati på Koldinghus

Del
Fredag 28. april kl. 15.30 vil Clement Kjersgaard holde foredrag på Koldinghus.
Clement Kjergsgaard
Clement Kjergsgaard

Titlen for foredraget på Koldinghus er ”Kan demokratiet tabe?”. Ja, er det korte svar fra tv-vært, redaktør og en af Danmarks travleste foredragsholdere og ordstyrere Clement Kjersgaard.

”Verden befinder sig i en tilsyneladende endeløs række af kriser, fra corona over krigen i Ukraine til klimaet og økonomien – udfordringerne tårner sig op i en verden, hvor både politikere og presse forgæves forsøger at finde fodfæste. I Danmark vil en række af vores fundamentale værdier blive sat under pres, når verden forandrer sig så grundlæggende, som det sker nu. Og bag nyhedsdøgnets breaking-bjælker skjuler sig en række større spørgsmål, som fortjener langt større opmærksomhed”. Sådan lyder oplægget til foredraget fra Clement Kjersgaard.

Ved foredraget vil der være debat om samfund, politik og demokrati, og der er sat god tid af til, at tilhørerne kan stille spørgsmål, og Clement svarer for sig.

Praktisk info
Hvornår: fredag 28. april kl. 15.30-17.30 (dørene åbnes en halv time før)
Hvor: Koldinghus
Pris: 
200 kr. | 150 kr. for årskortholdere og studerende
Køb billet her.

Om Clement Kjersgaard
Clement Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere og ordstyrere. Som 16-årig blev han optaget på United World College of Hong Kong, hvorfra han blev student i 1994; herefter optaget på Universitetet i Oxford, hvor han læste Filosofi, Politik og Økonomi. Clement Kjersgaard grundlagde i 2002 RÆSON, som han stadig udgiver. Siden 2003 har han været studievært for DR på et hav af tv-programmer. I 2013 modtag han Berlingskes Journalistpris, blev udnævnt af fagbladet Journalisten til Danmarks mest magtfulde journalist i 2011, og var modtager af Publicistprisen i 2011, samt vinder af tre TV-Priser i årene 2004, 2007 og 2011.

Kontakter

Billeder

Clement Kjergsgaard
Clement Kjergsgaard
Download
Clement Kjergsgaard
Clement Kjergsgaard
Download
Koldinghus, Kongernes Samling
Koldinghus, Kongernes Samling
Download

Information om Kongernes Samling

Kongernes Samling
Kongernes Samling
Øster Voldgade 4A
1350 København K

3315 3286https://www.kongernessamling.dk/

Kongernes Samling er organisationen bag Rosenborg Slot, Amalienborgmuseet og Koldinghus. Vi formidler monarkiets historie på vores tre slotte gennem udstillinger, events og vores enestående samling af malerier, møbler, klædedragter, kroner, kronjuveler og andre kulturskatte, som har tilknytning til den danske kongefamilie fra Christian 4.s regeringstid til i dag.

Følg pressemeddelelser fra Kongernes Samling

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kongernes Samling

H.M. Dronningen markerede historisk milepæl med privat middag på Koldinghus16.7.2023 12:21:28 CEST | Pressemeddelelse

I midten af denne måned vil Hendes Majestæt Dronningen være den længst siddende, regerende monark i Danmarkshistorien. Denne historiske milepæl valgte Dronningen at markere ved en privat middag lørdag aften 15. juli 2023 i Riddersalen på Koldinghus. I forbindelse med besøget i Kolding viste museumsdirektøren for Kongernes Samling Dronningen rundt om eftermiddagen i museets to aktuelle udstillinger: ”Flora Danica - Verdens Vildeste Stel” og ”Kongeskibet Dannebrog”.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum