Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Linda P tilbage i Næstved i 2024

Del
Den populære komiker Linda P kommer endnu en gang til Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved, og optræder med sit kommende one woman show ”Slutty Mary” den 22. marts næste år. Billetsalget er netop startet.

Linda P er tilbage, som du kender hende! Dét er jokes, dét er ren stand-up, dét er som sædvanligt en tand for meget. Men er det nu okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så? Og mener hun det med grobund, når hun siger, hun ikke er bitter over at være alenemor? Mød Linda P i sin hidtil bedste form i ‘Slutty Mary 2024’

’Slutty Mary’ bliver Linda P’s 6. show i rækken af populære og anmelderroste one woman shows, der har solgt tusindvis af billetter landet over. Den tidligere bygningsmaler der nu er komiker, forfatter og skuespiller Linda P var senest i Næstved med showet ’Sabotagehunger’ i 2021, hvor hun samme år blev nomineret som ’Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla på baggrund af showet.

Billetsalget er netop startet og du kan finde dine billetter på kulturcentrets hjemmeside www.gkkultur.dk og på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Heino Hansen klar med nyt show - Næstved starter med 3 aftener i træk!4.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Offentliggøresle: Heino Hansen vender tilbage – nu med sit første afskedsshow! Heino lagde Næstved ned med storm, da han turnerede rundt med sit første onemanshow. 11 udsolgte shows på Grønnegades Kaserne Kulturcenter nåede det at blive til! Derfor lægger Sydsjællands største kulturcenter hårdt ud med en hel Heino-weekend, og du kan selv bestemme om du vil opleve Heino fredag den 8. november, lørdag den 9. november eller søndag den 10. november 2024!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum