Hjerteforeningen

Tusindvis af kvinder går for Hjerteforeningen og Endometriose Fællesskabet

Del
Hjertepatienter og kampen mod den kroniske sygdom endometriose får økonomisk støtte, når Ladywalk mandag 22. maj afholder sin årlige motionsbegivenhed
Ladywalk løber i år af stablen i 14 byer, hvor man for 170 kr. kan vælge at gå enten 3, 7 eller 12 kilometer.
Ladywalk løber i år af stablen i 14 byer, hvor man for 170 kr. kan vælge at gå enten 3, 7 eller 12 kilometer.

Mandag 22. maj afholdes der for 22. gang Ladywalk, hvor tusindvis af kvinder over hele landet samles for at motionere i den gode sags tjeneste.

- Vi glæder os til igen at kunne gennemføre et Ladywalk, på trods af at der stadig er efterveer fra coronaen. Den 22. maj kan vi byde velkommen til de mange tusinde kvinder, der har valgt at gå – både for deres egen skyld, men også for at støtte to så gode formål som Hjerteforeningen og Endometriose Fællesskabet, siger Ivan Mejlgaard, bestyrelsesformand for Ladywalk.

Over de sidste 22 år har mere end 575.000 kvinder på denne vis motioneret i den gode sags tjeneste, hvilket har givet godt 9 mio. kr. til gode formål og oplysning til i alt 10 forskellige foreninger.

- Det er vigtigt og sundt at motionere, og vi er derfor stolte over, at Ladywalk som Danmarks største endagsmotionsevent for kvinder kan være med til at give et skub i den rigtige retning, når det kommer til sundheden, siger Ivan Mejlgaard.

I år er det Hjerteforeningen og Endometriose Fællesskabet, der får del i overskuddet fra Ladywalk. Noget, der glæder de to foreninger.

- Vi er meget taknemlige for, at Ladywalk igen i år har valgt at tænke på Hjerteforeningen. De penge, der kommer fra Ladywalk, er med til at gøre en stor forskel for hjerteområdet og investeres bl.a. i hjerteforskning, der skal være med til at sikre et liv uden hjertesygdom, siger Anne Kaltoft, adm. direktør i Hjerteforeningen.

- Endometriose er en af de mest oversete sygdomme, selvom over 10 pct. af danske kvinder i den fertile alder lider af den kroniske sygdom. Derfor er jeg glad for, at Ladywalk har valgt at donere en del af deres overskud til os, så vi kan være med til at forske i området og sætte fokus på sygdommen, siger Julie Sjølin Kiil, formand for Endometriose Fællesskabet.

Ladywalk løber i år af stablen i 14 byer, hvor man for 170 kr. kan vælge at gå enten 3, 7 eller 12 kilometer. Trekilometeren er ny og oprettet, så det er muligt for deltagere, som er i gang med genoptræning eller lider af f.eks. sklerose, at kunne deltage. I år er der startsted i Agger, Frederikshavn, Gram, Hillerød, Nakskov, København, Odense, Rønne, Skælskør, Sønderborg, Tarm, Aalborg, Aarhus og på Samsø.

Tilmelding foregår på www.ladywalk.dk, og der er tilmeldingsfrist senest mandag 24. april. Det er dog også muligt at tilmelde sig på dagen for 210 kr.

Fakta om Ladywalk:

Ladywalk er Danmarks største endagsmotionsbegivenhed for kvinder.

Ladywalk har eksisteret siden 2001 og finder normalt sted den sidste hverdagsmandag i maj.

Ladywalk er en velgørende forening, der ikke modtager offentlig støtte eller økonomisk støtte fra virksomheder.

Siden starten i 2001 har foreningen doneret 9 millioner kr. til forskning og oplysning til i alt 10 forskellige foreninger.

Man kan tilmelde sig Ladywalk som enkeltperson eller som hold med mindst 11 deltagere.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt Ladywalk på 29 10 05 29 eller kontor@ladywalk.dk.

Billeder

Ladywalk løber i år af stablen i 14 byer, hvor man for 170 kr. kan vælge at gå enten 3, 7 eller 12 kilometer.
Ladywalk løber i år af stablen i 14 byer, hvor man for 170 kr. kan vælge at gå enten 3, 7 eller 12 kilometer.
Download

Information om Hjerteforeningen

Hjerteforeningen
Hjerteforeningen
Vognmagergade 7, 3. sal
1120 København K

70 25 00 00https://hjerteforeningen.dk/

Hjerteforeningen er Danmarks næststørste sygdomsbekæmpende organisation med mere end 116.000 medlemmer. Vi arbejder med forskning i hjerte-kar-sygdomme, forebyggelse af hjertesygdomme og patientstøtte.

Besøg os på hjerteforeningen.dk

Følg pressemeddelelser fra Hjerteforeningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjerteforeningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum