Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Rikke Hougaard Zeberg bliver ny direktør i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Del
Den 1. juni tiltræder Rikke Hougaard Zeberg som ny direktør i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur. Hun kommer fra en stilling som branchedirektør i DI Digital
foto: DI
foto: DI

Valget som ny direktør i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur er faldet på Rikke Hougaard Zeberg, der kommer fra en stilling som branchedirektør i DI Digital og tidligere har været direktør og vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, og som er uddannet cand.merc.jur. fra Aarhus Universitet. Den nye direktør tiltræder stillingen den 1. juni 2023.

Styrelsens kommende direktion kommer foruden Rikke Hougaard Zeberg til at bestå af vicedirektør Morten Christian Hvidberg og vicedirektør Søren Beltofte.

Departementschef Lars Frelle Petersen:

”Jeg er stolt over og rigtig glad for, at Rikke Zeberg har sagt ja til at blive ny direktør for Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.  Rikke Zeberg kommer med solid topledererfaring både fra det statslige og det private område og kommer derudover også med en meget stærk faglighed ift SDFIs opgaver. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Rikke Zeberg i ministeriets koncernledelse. ”

Konstitueret direktør i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, Morten Christian Hvidberg:

Jeg kan på direktionens og styrelsens vegne sige, at vi glæder os meget til at arbejde sammen med Rikke Zeberg. Rikke Zeberg kender det digitaliseringspoliske område rigtig godt og kommer med solid ledelseserfaring fra både det offentlige og private. Jeg er sikker på, at hun er den helt rigtige til at stå i spidsen for Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur og for styrelsens vigtige opgaver inden for digitalisering, data og grøn omstilling.”

Tiltrædende direktør, Rikke Hougaard Zeberg:

Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i SDFI og møde alle medarbejderne og cheferne. Jeg kender jo til styrelsen fra tidligere, så jeg ved, at styrelsen er kendetegnet ved meget engagerede medarbejdere og utrolig spændende opgaver.  SDFI kommer til at spille en afgørende rolle i den grønne omstilling og den digitale transformation - både i fht. at stille data til rådighed og sikre den digitale infrastruktur. En super vigtig opgave, som bliver rigtigt spændende at blive en del af. Det bliver også fantastisk spændende at blive en del af KEFM. Ministeriet har nogle af de vigtigste opgaver i centraladministrationen i disse år, og jeg ser det som et kæmpe privilegium at blive en del af holdet.”

Kontakter

Billeder

foto: DI
foto: DI
Download

Information om Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
Rentemestervej 8
2400 København NV

+45 72 54 55 00https://sdfi.dk/

Vi forsyner den offentlige og private sektor med data af høj kvalitet, som giver mulighed for at træffe vigtige samfundsbeslutninger på det bedst mulige grundlag. Vi er en arbejdsplads, som fagligt spænder bredt og er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Følg pressemeddelelser fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum