DEAS

DEAS Group offentliggør historisk regnskab

Del
DEAS Group har netop offentliggjort sit seneste årsregnskab, der med en omsætning på 913 millioner kroner sikrer, at DEAS Group nu kan øjne en milepæl i form af en milliardomsætning.
Rikke Lykke, Group CEO, DEAS Group
Rikke Lykke, Group CEO, DEAS Group

DEAS Group opnåede i 2022 en stigning i omsætningen på 17,5% i forhold til 2022. Omsætningen udgjorde 913,1 mio. kr. mod 777,2 mio. kr. i 2021, og EBITDA steg med 32 procent. Dette svarer til en EBITDA-margin på 11,5% af omsætningen mod 2021s 5,5%.

Regnskabet for 2022 er samtidig det første fulde regnskabsår for Group CEO Rikke Lykke, der tiltrådte i august 2021. DEAS Group har identificeret nye muligheder og udviklet innovative løsninger og dermed løftet en række nye initiativer og tiltag, der har gjort koncernen til en af de innovative i ejendomsbranchen.

“Vi anser årets resultat som tilfredsstillende. Vi har siden første kvartal sidste år været i et svært marked med krig i Ukraine, høj inflation og rentestigninger. DEAS Group har forpligtet sig til at levere den bedst mulige service til vores investorer og lejere. Og vi vil fortsætte med at stræbe efter ambitiøs udvikling,” siger Rikke Lykke.

Den fortsatte sikring af fremgang for DEAS Group er blandt andet at tiltrække og fastholde mangfoldighed og diversitet i medarbejderstyrken.

“Vi tror på, at mangfoldighed er en nøgle til innovation og vækst, og derfor har vi stort fokus på at rekruttere og fastholde medarbejdere fra forskellige baggrunde og demografier samt med forskellige færdigheder, fagligheder og perspektiver. I 2023 vil vi for alvor fokusere på diversitet som en afgørende faktor for nytænkning, nuancering og dynamik," siger Rikke Lykke.

ESG-rapport 2022: Sociale og miljømæssige initiativer driver DEAS Group fremad

DEAS Group lancerer samtidig med årsrapporten koncernens CSR-rapport for 2022, som også viser fremgang på en række måltal. Og på flere områder er virksomheden nået i mål med målsætninger flere år før tid.

”Det er tredje år, vi rapporterer på ESG-nøgletal i DEAS Group, og vi er stolte over, at vi faktisk er kommet i mål med flere af vores målsætninger allerede i 2022. Det har været en fornøjelse at følge alle vores dygtige kollegaer bidrage til at skabe værdi for vores investorer og lejere samtidig med, at de har løftet sociale og miljømæssige opgaver,” siger Rikke Lykke.

I 2022 har DEAS Group haft ekstra fokus på Social Impact blandt andet gennem sit partnerskab i RealCare – en nonprofit-organisation skabt af aktører i ejendomsbranchen - og tilbyder nu alle medarbejdere at bruge en fuldt betalt arbejdsdag om året på frivilligt arbejde efter eget valg. Dette giver DEAS Groups medarbejdere mulighed for sammenlagt at bidrage med tre årsværks frivilligt arbejde.

I 2022 fokuserede DEAS Group også på en række tiltag inden for energireduktion og biodiversitet, blandt har koncernen i 2022 etableret sit eget team, der tilbyder rådgivning inden for biodiversitet samt udarbejdet et biodiversitets-index, der måler effekten af projekter, der skal fremme biodiversiteten.

I samarbejde med investorerne arbejder koncernen med certificeringer som et redskab til at sænke energiforbruget. I 2022 opnåede partnerne, at 12,4 procent af de kvadratmeter, DEAS Group forvalter, blev certificerede i henhold til internationalt anerkendte standarder som DGNB, Svanemærket og BREEAM. Målsætningen var ti procent i 2025.

Læs mere om DEAS Groups strategi for bæredygtighed, konkrete mål og indsatsområder i CSR-rapporten for 2022: https://deasgroup.com/csr-esg 

For mere information

Kontakt Camille Berner, Group Vice President, Marketing & Communications, mobil 27 90 15 50, mail cbe@deas.dk

Vedhæftet

Faktaark med nøgletal

Kort om DEAS Group

DEAS Group (DEAS Holding A/S) er en nordisk end-to-end strategisk samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden i ejendomsbranchen.

DEAS Group er samarbejdspartner og rådgiver for nationale og internationale investorer i Norden samt andre stakeholders under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Group.

Med basis i vores tre fokusområder, ’Stakeholder Management’, ’Social Impact’ og ’Innovation’, leverer et dedikeret team af 1.00 ejendomsspecialister med dyb indsigt i de lokale markeder rådgivning og alle typer af services inden for fast ejendom, så som transaktionsrådgivning og asset management samt udvikling, byggeteknisk rådgivning med projektledelse og bygherre-, energi-, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-privat partnerskaber (OPP).

Vi er tilstede i otte nordiske byer med en samlet portefølje under forvaltning på over 2.600 ejendomme med et samlet areal på 13 mio. m2 og mere end 39 mia. EUR i forvaltet ejendomsværdi (AUM). DEAS Group ejes af den førende europæiske kapitalfond Montagu Private Equity.

www.deasgroup.com

Billeder

Rikke Lykke, Group CEO, DEAS Group
Rikke Lykke, Group CEO, DEAS Group
Download
Rikke Lykke, Group CEO, DEAS Group
Rikke Lykke, Group CEO, DEAS Group
Download
Rikke Lykke, Group CEO, DEAS Group
Rikke Lykke, Group CEO, DEAS Group
Download

Vedhæftede filer

Information om DEAS

DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg, Danmark

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum