Fly PLAY hf

Traffikrapport fra PLAY: Stabil vækst og drift i marts 2023

Del
PLAY sikrede en 80,6% belægningsgrad, 86.661 passagerer, rekordsalg og stærk omsætningsvækst i marts 2023

København, 12. april 2023: Det islandske flyselskab, PLAY transporterede i alt 86.661 passagerer i marts 2023, hvilket svarer til en belægningsgrad på 80,6%. Dette er en betydelig vækst fra marts sidste år, hvor belægningsgraden var 67% og passagertallet var 23.700.

Af passagererne i marts 2023, rejste 26% fra Island, 39% rejste til Island, og 35% var forbindelsespassagerer (VIA). 

I marts ankom 87,4% af PLAY’s flyvninger til tiden - en meget imponerende præstation for selskabets operationelle personale, der måtte håndtere udfordrende vintersituationer i Island. Yderligere var marts endnu en rekordmåned med hensyn til billetsalg.

Et punktligt første kvartal
I første kvartal af 2023 transporterede PLAY 212.408 passagerer, hvilket svarer til en belægningsgrad på 78,4%. PLAY opnåede en imponerende punktlighed på 85,5%, hvilket er en betydeligt bedre præstation end hos flyselskabets største konkurrenter.  

Birgir Jonsson, direktør for PLAY, udtaler: "Vi går nu ind i den mest spændende og sjove tid på året for os hos PLAY, når vi byder omkring 200 nye kolleger velkommen til teamet, modtager 4 helt nye fly og lancerer 13 nye destinationer. Markedet modtager os med åbne arme, hvilket tydeligt kan ses på vores voksende omsætning og et salg, der slår rekorder måned efter måned.”

Læs hele rapporten HER

Kontakter

Mediekontakt:
Caroline Cecilie Olesen
PR Manager, Grey Public


Email: caroline.olesen@grey.com

Billeder

Links

Information om Fly PLAY hf

Fly PLAY hfPLAY er et lavprisflyselskab, der flyver fra Island til 30+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf