Sweco

Ny markedschef skal styrke tværfaglige projekter på Swecos Aalborgkontor

Del

Mikkel Færgemand er tiltrådt som ny markedschef for trafik- og mobilitetsplanlægning på Swecos Aalborgkontor. Han skal styrke virksomhedens profil i Nordjylland inden for integreret rådgivning i infrastrukturprojekter.

Mikkel Færgemand er netop tiltrådt stillingen som markedschef på Swecos Aalborgkontor. Her skal han understøtte en markedsmæssig og faglig udvikling i afdelingen for Trafik & Mobilitet med henblik på at konsolidere og vækste afdelingen i Nordjylland. Dertil skal Mikkel Færgemand bidrage til at styrke afdelingen nationalt og varetage projektledelsen på nogle af Swecos mange tværfaglige projekter med afsæt i sin store erfaring fra branchen.

”Mit fokus er (…) at indgå og udvikle gode, konstruktive samarbejder på tværs samt varetage og sikre den gode projektledelse af både små og større multidisciplinære projekter, som er min helt store passion (…) jeg glæder mig til at understøtte den rivende udvikling Sweco er i – ikke mindst efter opkøbet af Via Trafik,” siger Mikkel Færgemand.

Erfaring i dybden og bredden

Mikkel Færgemand er uddannet civilingeniør med speciale i Veje & Trafik fra Aalborg Universitet. Han er 31 år og er, trods sin unge alder, erfaren i at varetage en bred palet af projekter fra sit virke som trafikplanlægger og projektleder i COWI. Derigennem har Mikkel Færgemand tilegnet sig et indgående kendskab til forskellige aspekter af projektledelse, trafikplanlægning og -analyser, trafikmodellering, signalteknik samt udbud. 

Mikkel Færgemand bor i Sønder Tranders nær Aalborg med sin kone og to børn.


Nøgleord

Billeder

Mikkel Færgemand er ny markedschef på Swecos Aalborgkontor. Foto: Sweco A/S.
Mikkel Færgemand er ny markedschef på Swecos Aalborgkontor. Foto: Sweco A/S.
Download

Links

Sweco

Sweco planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Med vores kunder og den samlede viden hos vores 18.500 arkitekter, ingeniører og andre eksperter, skaber vi sammen løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtige.

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørrådgiver med en omsætning på ca. SEK 24 mia. (EUR 2,2 mia. / DKK 16,4 mia.). Virksomheden er noteret på Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Følg pressemeddelelser fra Sweco

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sweco

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye