Ishøj Kommune

Børneteater: En ven som mig

Del
Den næste børneteaterforestilling i Kulturium Musikteater i Ishøj spiller den 15. april kl. 13 og handler om venskaber hos børn. Forestillingen er for de 4-8 årige og deres forældre eller bedsteforældre.

Teater Jævn besøger den 15. april musikteatret med en skøn og nærværende forestilling om Anna, der næsten altid er glad. Hun bor med sine forældre i en stor by fuld af folk, som hun kender og holder af.

Der er fx den søde og bløde bagermester Bente og rare runde slagtermester Basse. Allergladest er Anna dog for sin bedste ven Hanna, som bor i nabohuset og elsker alle de samme ting som Anna. Så da Anna skal flytte til en ny by, er hun ked af det og bange for aldrig at finde en ven som Hanna igen.

Nye venner

Den nye by ligger ved Den Nye Grænse – her taler mange et andet sprog, og alt er fremmed og mærkeligt, synes Anna. Men da hun får brev om, at Hanna har fundet en ny ven (Nanna), beslutter Anna sig for, at hun også vil finde ’en ny bedste ven, en ven som mig'.

Forestillingen varer 40 minutter, og billetter koster 50 kr. Der er rabat til medlemmer af Kulturium Børneklub.

Kontakter

Kulturium Musikteater, telefon 61 93 64 30

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye