LandboUngdom

Erfaren jobportal vil understøtte at entreprenørbranchen altid er et attraktivt valg

Del
Jobportalen Jobstafet, der har mere end 20 års erfaring med at matche arbejdsgivere og jobsøgere i landbruget, vil nu understøtte entreprenørbranchen med hurtige og kvalitetsbevidste matches mellem virksomheder og jobsøgere.
Foto: Varm
Foto: Varm

”I Jobstafet har vi i mange år arbejdet fokuseret med landbrugsbranchen, og det har gjort os til den specialiserede jobportal vi er i dag. Vores store erfaring med at matche målrettet ind i en specialiseret branche har gjort os til Danmarks største jobportal i landbruget, ” siger Christina Bentzen, teamleder i Jobstafet.

”Entreprenørbranchen er naturligvis en ny branche på vores jobportal, men det er bestemt ikke ukendt land for os. Vi har allerede gode dialoger med virksomheder inden for branchen, som bekræfter os i, at vores erfaring kan være med til at understøtte behovet hos både arbejdsgivere og jobsøgere,” uddyber Christina Bentzen.

Jobstafet er målrettet og serviceminded

Jobstafet.dk er ikke kun en målrettet jobportal. På jobportalens andre kanaler, som bl.a. tæller Facebook, er der også stor succes med eksponeringen, f.eks. når en stilling efter blot en time må tages ned igen, fordi der er fundet et match. Og den personlige kontakt har også stor betydning for Jobstafets gode resultater. Teamet bag har nemlig personlig kontakt til både arbejdsgiver og jobsøger, når der skal laves et match, og det gør det ikke bare nemmere at finde en ny medarbejder, men øger også kvaliteten i matchet. På den måde lykkes Jobstafet hele tiden med at skabe den største kandidatbank inden for branchen, samtidig med at teamet sørger for rådgivning til både arbejdsgiver og medarbejder, når de bevæger sig ind på Jobstafet.dk.

”Vores ønske er at skabe en jobportal, som er det naturlige valg for entreprenører, når de skal søge arbejde eller er på udkig efter en ny medarbejder. Vores kerneopgave er jo at understøtte branchen, så den forbliver et attraktivt marked, og vores erfaringer siger, at vi er de rette til at løfte den opgave – også i entreprenørbranchen,” afslutter Christina Bentzen.

Om Jobstafet

  • Jobstafet.dk er etableret af LandboUngdom i 2002 og er i dag den største jobformidler i landbruget med mere end 5.900 oprettede kandidater og 3.400 oprettede arbejdsgivere
  • Ud over selve jobportalen, tilbyder Jobstafet.dk screening og ansøgningshjælp til både danske og udenlandske jobsøgere og HR- og rekrutteringsydelser til arbejdsgivere i landbruget

Kontakter

Jobstafet
Teamleder og HR-konsulent
Christina Libach Bentzen
Tlf. 87 40 87 56, mail clb@landboungdom.dk

Billeder

Foto: Varm
Foto: Varm
Download
Foto: Varm
Foto: Varm
Download

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 78 78 01 29https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 47 lokalforeninger og flere end 5000 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye