Halsnæs Kommune - Erhverv

Søg inflationshjælp til din mindre dagligvarebutik

Del
Ny støtteordning giver mulighed for, at du kan søge om op til 100.000 kr. til din dagligvarebutik, hvis den er beliggende i en mindre by med færre end 2.500 indbyggere.

Hvis du driver en mindre dagligvarebutik, fx købmand, slagter eller bager, der er beliggende i en mindre by, kan du søge om støtte på op til 100.000 kr. til din virksomhed. Få overblik over, hvem der kan søge, og hvordan du søger ordningen her: Søg inflationshjælp til din mindre dagligvarebutik | Virksomhedsguiden

Der er åbnet for ansøgninger til direkte støtte og grøn omstillingsstøtte.

Du skal senest ansøge om direkte støtte torsdag den 20. april 2023.

Du skal senest søge om grøn omstillingsstøtte onsdag den 31. maj 2023.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Halsnæs Kommune - Erhverv

Halsnæs Kommune - Erhverv
Halsnæs Kommune - Erhverv
Rådhuspladsen 1
3330 Frederiksværk

http://www.halsnaes.dk

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Invitation til årets turismemøde i Halsnæs12.9.2023 12:54:13 CEST | Aktuelt

Kære turisme, outdoor og oplevelsesaktør Du/I inviteres hermed til at deltage i årets turismemøde i Halsnæs. Turismemødet har det formål, at udvikle Halsnæs til en destination, som besøgende og turister får lyst til at rejse til uden for sommersæsonen. Ved mødet håber vi, at du/I har lyst til at bidrage med jeres viden og erfaringer, så vi sammen øger samspillet mellem erhvervet, aktørerne og kommunen. Invitationen er bred til turisterhvervet i både i Auderød, Frederiksværk, Liseleje, Lynæs, Hundested, Melby, Torup og Ølsted, og kender du en som ikke har modtaget invitationen, så er du velkommen til at sende den videre. Vi sørger for lidt god forplejning undervejs. Tilmeld dig her: Invitation til årets turismemøde i Halsnæs | Halsnæs Kommune Erhvervsservice (nemtilmeld.dk) Se programmet her: Tidspunkt Program 08:30 - 08.55 Ankomst, registrering og morgenkaffe 09.00 - 09.15 Velkomst ved Annette Westh Formand for Udvalget Erhverv og Beskæftigelse, om Byrådets fokus på turismeudviklingen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum