Salling Group

Beskadigede cykler får nyt liv i Bilka

Del
Som et led i at mindske spild og udnytte ressourcer bedst muligt, åbner Bilka nu et outlet med reparerede og upcyclede cykler. Cyklerne kommer fra Bilka varehuse i hele landet og sælges med gode rabatter i det nye Cykel Outlet i Bilka Tilst, der slår dørene op mandag d. 3. april.

Det sker, at en cykel bliver beskadiget under transporten, får en rids i lakken, et bøjet forhjul eller et hul i sædet. Nogle gange er skaderne så store, at cyklerne ikke kan sælges.

Det vil Bilka nu lave om på og åbner derfor et cykel outlet i Bilka Tilst, hvor en cykelmekaniker gennemtjekker cyklerne, udskifter de beskadigede dele og erstatter dem med nye reservedele. Ved at samle cykler fra hele landet har mekanikeren mulighed for at genbruge reservedele, der ellers ikke fejler noget.

- I Salling Group arbejder vi på mange fronter for at mindske vores klimaaftryk, og et led i vores strategi er at reducere spild. I Bilka sælger vi mange cykler, og det kan ikke undgås, at nogle har fejl og mangler, eller at de bliver beskadiget under transporten. I dag betyder det, at en del ikke kan sælges, men det vil vi nu lave om på. Derfor samler vi cykler med små eller større skønhedsfejl fra hele landet i Bilka Tilst, hvor de upcycles, så de kan komme ud at køre på landets cykelstier, siger Morten Agerholm, chef for Salling Groups cykel-kategori

I Bilka Cykel Outlet vil kunderne møde et stort udvalg af reparerede cykler, udgåede modeller, returcykler, cykler med beskadiget emballage og småfejl. Den lokale cykelmekaniker har tilset og istandsat alle SCO- og PUCH-cyklerne, så de er fuldt funktionsdygtige. Cyklerne sælges med almindelig reklamationsret til nedsatte priser.

- I bund og grund handler det om at gøre det så let som muligt at træffe et lidt grønnere valg i hverdagen – det tror vi på, at Bilka Cykel Outlet kan hjælpe kunderne med. Vi har ansat en kompetent cykelmekaniker, der gennemtjekker og klargør cyklerne, så kunderne får mulighed for at gøre en god handel med god samvittighed, siger Morten Agerholm. 

I Bilka håber man, kunderne vil tage godt i mod initiativet. Viser det sig at være en succes, er målet en tilsvarende butik øst for Storebælt, som kan komme cykel- og genbrugsglade kunder på Sjælland til gode.

FAKTA

  • Du kan finde et stort udvalg af reparerede cykler, udgåede modeller, returcykler, cykler med beskadiget emballage og småfejl
  • De cykler, det ikke er muligt at reparere, bliver genbrugt som reserveredele. På den måde bliver spildet minimeret
  • Cyklerne er alle af Salling Groups egne cykelmærker SCO og PUCH
  • Åbningstiderne er mandag til fredag 11-16 og lørdag 10-15

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Fra madspild til overskud: Salling Groups nye øl er lavet på overskudsbrød31.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Der lander en god nyhed på hylderne i Salling Groups butikker, idet dagligvarekoncernen, FoodRemade og bryggeriet BRØL lancerer et nyt initiativ i kampen mod madspild. Brød fra 6.000 kilo ”overskudsbrød”, som ikke kan sælges, bruges i brygningen af to nye øl, der sælges i føtex og Bilka og fra uge 24 også i Netto. Projektsamarbejdspartnere øjner stort potentiale i samarbejdet.

Salling åbner nye BOSS- og HUGO-franchisebutikker i strategisk samarbejde med HUGO BOSS27.5.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Som del af et stort nyt samarbejde med den internationale modegigant HUGO BOSS bliver Salling francisetager for de to brands BOSS og HUGO og planlægger at åbne et tocifret antal BOSS- og HUGO-butikker i Danmark over en femårig periode. Udover de nye butikker vil de to nuværende shop-in-shops i Salling Aarhus og Aalborg blive yderligere ekspanderet for at afspejle de to brands nye butikskoncepter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye